Collegehousut

Suositut filtterit
717 tuotetta

Verkkaritko huippumuotia? Kyllä vain. Adidas-verkkarit ovat nyt muotiviikkojen kuvatuimpia alaosia. Supertrendikkäät adidas-verkkarit on nähty yhdistettynä esimerkiksi paitapuseroon ja skarppiin villakangastakkiin. Kaukana ovat siis ne ajat, kun verkkarit kelpasivat vain urheiluharrastuksen pariin tai kotioloihin. Adidas-verkkarit toimivat edelleen paitsi erinomaisesti urheilutreeneissä, nyt myös pomminvarmana muoti-statementinä missä vaan ja milloin vaan.

Adidas-verkkarit viedään nyt käsistä!

Verkkareita löytyy monta eri mallia, löysälinjaisista ja oversize-henkisistä verkkareista shortseihin ja ihoa myötäileviin malleihin. Niin miehille kuin naisille löytyy malleja ja värejä mistä valita. Ylivoimaisesti klassisin malli on tietysti perinteiset mustavalkoiset verkkarit, joissa on kolme raitaa. Naiset voivat yhdistää tämän klassikkomallin vaikka korkokenkiin, jos siltä tuntuu. On sanomattakin selvää, että valkoiset tennarit sopivat adidas-verkkareiden kanssa kuin nenä päähän. Rennolla ja sporttisella tyylillä annat hetkessä itsestäsi energisen ja reippaan vaikutelman. Verkkarit ovat myös mukavuuden huipentuma, joihin on ihana sujahtaa minä tahansa päivänä. Niissä kelpaa hengata niin kaupungilla, salilla kuin kotonakin – ehkä jopa toimistolla, jos työpaikalla vallitsee nuorekas ja rento ilmapiiri. Kyseessä ovat siis tällä hetkellä ehkä muotimaailman monikäyttöisimmät housut.

Verkkarit on trendikästä yhdistää erityyliseen yläosaan

Adidas on legendaarinen saksalainen urheilumerkki, joka perustettiin vuonna 1924. Perustamisvuodesta lähtien merkillä on ollut yksi selkeä tavoite: tarjota urheilijoille parhaat mahdolliset varusteet. Merkin vannoutuneisiin kannattajiin kuuluukin monia huippu-urheilun kirkkaimpia tähtiä David Beckhamista Derrick Roseen. Mutta miten heidän luottamuksensa oikein voitetaan? Ylittämällä kerta toisensa jälkeen heidän odotuksensa ja tarjoamalla aina markkinoiden innovatiivisimmat tuotteet. Merkin sloganista, impossible is nothing, on tullut synonyymi tavoitteiden saavuttamiseen, joka on inspiroinut sukupolvia toisensa jälkeen. Anna sinäkin adidas-vaatteiden inspiroida sinua sekä urheiluradoilla että arjessa.