Katalogi

Suositut filtterit
2 957 tuotetta
3ooo_
3ooo_
3ooo_·
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Lacoste yhdistää taidokkaasti urheilullisen tyylikkyyden ranskalaiseen hienostuneisuuteen ja maustaa asusi sopivan sporttisesti, mutta ajattoman tyylikkäästi. Tällä megabrändillä on erityisen laaja-alaista kosketuspintaa naisten, miesten ja lasten huippumuotiin.

Pukeudu Lacosteen joka tilanteessa

Oletko sopinut tapaamisen uuden alaisesi kanssa? Osoitat varmaankin asullasi viileää auktoriteettia, mutta et kuitenkaan halua nitistää hänen innokkuuttaan. Napita paitapuserosi ylös asti ja lisää naisellisesti kuvioitu bleiseri paidan päälle pehmentämään. Voit leikitellä sen boheemilla kuosilla, jos puet alaosaan prässeillä varustetut kangashousut. Miehen Lacoste on maskuliininen ja linjakas, oikea elokuvatähtien lemmikki! Tämän todistaa myös ikoniseen pikeepaitaan tykästynyt Thomas Gibson. Jos olet hyvännäköisten chinojen ystävä, hae näyttävyyttä suurikuvioisesta kauluspaidasta. Voithan halutessasi rauhoittaa sitä 60-lukua henkivällä päällystakilla. Tyttöjen vekkihelmainen trikoomekko on varmasti koulun katsotuimpia! Pojilla vastaava ilmiö saadaan aikaan huipputyylikkäällä printtipaidalla ja kulutetun näköisillä farkuilla.

Lacoste varmistaa koko perheen tyylikkyyden

Lacosten klassiset leikkaukset tunnetaan. Ne ovat ajankohtaisia pelkistetystä tyylistä pitäville naisille. Tuoreet ja trendikkäät kuosit taittavat klassiset tyylisi moderneiksi! Miesten vaatteissa on esimerkiksi mahtavan leveitä raitoja ja epäsymmetrisiä kuviopintoja. Tuttu krokotiililogo kertoo omaa tarinaansa huippubrändin maailmanvalloituksesta, se seikkailee iloisesti jopa lastenvaatteiden printtikuvioissa!

Alkoiko elegantti kolmivärisyys viehättää? Tämän huippubrändin värimaalimasta on helppo poimia ikiraikkaat trikolorin värit! Herkät pastellitkin ovat naisellisen viehättäviä. Miesten tummat tyylit tehostat myös murretuilla sävyillä. Lapset rakastavat kirkkaiden värien kirpeyttä, joita vahvistavat entisestään vaaleat pohjavärit.

Odottamattomat yksityiskohdat tekevät vaikutuksen uranaisen katutyyleissä. Hae rokahtavalle asulle vastakohtia hempeänvärisillä tennareilla ja yhteensopivalla laukulla. Niissä voisi tietenkin olla hitunen hienostuneesti hohtavaa pintaa! Citymiehen menokengät voisivat olla komeat varrelliset nilkkurit, joihin sovitat muodikkaita asusteita aurinkolaseja myöten! Lasten korkeavartiset tennarit taas käyvät täysin luontevasti brändin samanhenkisiin takkeihin.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista