Onko ulkona liikkuminen päivittäinen osa sporttista elämäntyyliäsi? Trendikkäät softshell-takit tarjoavat toimivuutta ja hyvää fiilistä lenkkipolulle, luontoon, kalareissulle ja ulkoilmatreeneihin. Korkea laatu ja loistavat, tekniset ominaisuudet varmistavat, että saat aktiivisesta elämäntavastasi kaiken mahdollisen irti!

Softshell-takit on suunniteltu mukaviksi ja monikäyttöisiksi. Ne joustavat ja tuntuvat luonnollisilta päällä. Kuoritakkia astetta kevyempänä vaihtoehtona softshellit eivät varsinaisesti suojaa rankkasateelta mutta soveltuvat normaaleihin skandinaavisiin sääolosuhteisiin. Hyvin hengittävät ja ohuet softshell-takit sopivat erinomaisesti aktiiviselle liikkujalle, esimerkiksi reippaalle juoksulenkille. Paksummat takit on suunniteltu talvisille keleille: ne eristävät tehokkaasti kylmää ilmaa, kestävät kosteutta sekä pitävät tuulen ulkopuolella. Takeissa on lisäksi paljon käytännöllisiä yksityiskohtia, kuten irrotettava fleece-vuori, erilaisia taskuja ja pukemista helpottavia tarrakiinnityksiä. Valitse takiksesi hupullinen malli, kun haluat suojata päätä ja niskaa tehokkaasti kylmältä viimalta. Huputon malli taas sopii sateettomiin päiviin.

Softshell-takit on luotu urheilulliseen tyyliin!

Sporttinen pukeutuminen on aina muodissa ja näyttää ehdottomasti hyvältä. Urheilullinen tyyli viestii omasta kunnosta huolehtimisesta ja raikkaista elämäntavoista, joita jokainen meistä arvostaa! Softshell-takit sopivatkin ulkoilmaelämän lisäksi lähes kaikkeen arkipukeutumiseen, kuten ostosreissulle, kaupungille tai työmatkalle.

Valitse takkisi väri tyylin mukaan: mustan ja harmaan sävyt on helppo yhdistää farkkuihin ja muodikkaisiin tennareihin tai koristossuihin. Kokonaisuutta voi täydentää trendikkäällä lippiksellä ja säiden kylmetessä muodikkaalla pipolla sekä hyvännäköisellä kaulaliinalla. Kirkkaamman sävyiset takit taas kiinnittävät huomion matkalla treeneihin ja räiskyvät sporttista asennetta.