Katalogi

Suositut filtterit
141 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Laadukkaiden ja tyylikkäiden alusasujen ystävät, huomio! Calida on sveitsiläinen alusvaatemerkki, jonka erikoisalaa on huippulaadukkaiden alusvaatteiden valmistaminen paitsi iholle myös luonnolle ystävällisistä huippumateriaaleista. Huolellinen suunnittelutyö ei ainoastaan tunnu vaan se myös näkyy: Calidan naisten alusvaatteet ovat minimalistisen kauniita, miesten alusvaatteet taas ajattoman tyylikkäitä.

Calidan alusvaatteet ovat juuri sellaista huippulaatua, joka saa arjenkin tuntumaan luksukselta. Alusvaatteiden kohdalla se tarkoittaa täydellistä istuvuutta ja miellyttäviä materiaaleja, mutta myös viimeisteltyä ulkonäköä. Ja juuri tämän yhdistelmän sveitsiläismerkki hallitsee ? huimalla yli 70 vuoden kokemuksella! Vuosikymmenten tekninen osaaminen yhdistettynä innovaatioihin niin materiaalien kuin designinkin saralla takaa tuntuvan ja näkyvän laadukkuuden.

Calidan alusvaatteissa huippulaatu yhdistyy laatudesigniin

Naisten Calidan mallisto on monipuolinen ja kaunis. Mitä asukokonaisuutesi vaatikaan, Calida on luottovalinta. Minimalistiset, ihonväriset ja kaunislinjaiset alushousut ja rintaliivit ovat kestosuosikkeja ja sopivat täydellisesti asun kuin asun alle. Niiden salaisuus on istuvuus ja huomaamattomuus ? juuri se, mitä laadukkailta alusvaatteilta vaaditaankin. Mallivalikoima on mittava, joten löydät mutkattomasti kuhunkin asuun täydellisesti sopivat alusasut! Mutta löytyy valikoimasta myös muodikkaita pitsiluomuksia, värikkäitä kokonaisuuksia, herkän naisellisia aluspaitoja ja pehmeitä yöasujakin!

Miestenkin arjessa Calida on laadun ja luksuksen symboli. Mittavasta bokserivalikoimasta on helppo valita omaa värisilmää ja tyyliä mukaileva malli ? suosit sitten yksivärisiä ja elegantteja tai klassisia ruutukuvioisia boksereita. Brändin valikoimiin kuuluu myös runsas valikoima klassisia, huippulaadukkaita aluspaitoja. Huippumateriaaleilla voi itseään hemmotella myös yöpuulle käydessä: Calida on myös miesten yöasumerkki!

Tutustu myös