Mallisto

Suositut filtterit
1 034 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Part Two on Tanskan muotitaivaan lahja tyylikkäille ja trenditietoisille naisille! Pohjoismaisen tyylin asiantuntija yhdistää vaatemalleissaan upealla tavalla klassista vintage-tyyliä sekä modernia huippumuotia. Tämä on toteutettu tyylikkäällä tavalla ja on nähtävissä niin vaatteiden malleissa kuin kuosien värisävyissäkin. Maanläheisten sävyjen joukosta löytyy niin perinteistä skottiruutua, kulutettua denimiä kuin leveää raitaakin. Part Two -valikoimissa riittää vaihtoehtoja!

Joskus oikeanlaisen ja tiettyyn tilaisuuteen sopivan vaatteen löytäminen voi olla haastavaa, etenkin kiireisinä aamuina. Siisti Part Two -kotelomekko sekä rento vapaa-ajan trikoomekko ovat nopeita ja käytännöllisiä vaatevaihtoehtoja niin toimistolle kuin kutsuillekin. Juhlavuutta voi säädellä korkokenkien tai matalakantaisten kenkien avulla. Tyylikkään juhlalookin voi viimeistellä joko hillityillä tai näyttävillä korvakoruilla sekä helmikaulanauhalla tai näyttävällä suurikokoisella statement-korulla. Asun voi halutessaan täydentää nahkaisella bleiserillä, pastellisävyisellä villatakilla tai vaaleansävyisellä pikkutakilla.

Part Two pukee pohjoismaiset naiset klassisen tyylikkäiksi

Part Two -neuleet ja neuletakit ovat pehmeitä ja ne istuvat yllä kuin unelma. Yhdistelemällä saa luotua uusia ihania Part Two -asukokonaisuuksia. Istuvan V-kaula-aukkoisen neuleen voi yhdistää kätevästi polvituiseen vekkihameeseen ja pitkän neuletakin seuraksi sopii loistavasti kuviollinen toppi ja vaaleansävyiset caprihousut. Hameiden valikoimaa täydentävät kapeat kynähameet sekä modernit nahkahameet. Upeat Part Two -valikoimat yllättävät monipuolisuudellaan – saat huikealla designilla kuorrutettua ajatonta ja naisellista tyyliä!

Upea villakangastakki toimii arkisen ja juhlavan pukeutumisen kruununa. Kaunis A-linjainen takkimalli ja hihansuita kohti levenevät trumpettimaiset hihat tuovat vivahduksen kaunista 70-luvun tyyliä jokapäiväiseen pukeutumiseen. Tämän takin luoman ulkoasun kruunaa silkkinen kukkakuvioinen kaulahuivi ja mustat korkeakorkoiset nahkasaappaat. Villakangastakki on tyylikäs vaihtoehto myös vapaa-ajan pukeutumiseen farkkujen ja tennareiden parina. Part Two varastaa sydämet tyylillään!

Yhdistät helposti