Miehet
Lapset

Mallisto / Rue de Femme

Suodatin (1)
  Lajittele
 • Koko
 • Merkki
 • Väri
 • Hinta
 • Alennus
 • Pintamateriaali
 • Kuosi
 • Pituus
 • Vyötärön korkeus
 • Toimitus
31 tuotetta

Rue de femme on tanskalainen brändi, jonka luksusdesign tunnetaan huippulaadusta ja eksklusiivisesta tyylikkyydestä. Siinä näkyvät niin tanskalaisen designin rennolla otteella toteutettu luovuus, skandimuodin puhtaat siluetit ja reippaat printtikuviot sekä myös eurooppalaisen huippumuodin vahvapiirteiset vivahteet. Ei ihme, että siihen on ihastunut niin moni nykyaikainen nainen!

Rue de Femme leikkii vastakohdilla

Vuonna 2014 perustetun Rue de Femmen vaatteissa ultrafeminiininen klassisuus yhdistyy kauniisti urbaaniin rouheuteen. Menevä kaupunkilaisnainen, joka arvostaa vaatteiden funktionaalisuutta ja panostaa mielellään ajattomaan tyylikkyyteen, joka on helposti yhdisteltävissä näyttävämpien statement-vaatteiden ja asusteiden kanssa, voi luottaa tämän luksusbrändin klassiseen designiin. Yhtä lailla kujeilevaa flirttiä hienostuneessa paketissa tyyliinsä kaipaava perheen äiti ihastuu merkin supernaisellisiin ja jopa romanttisiin piirteisiin, jotka yhdistyvät sporttiseen ilmeeseen. Rue de Femme leikitteleekin rohkeasti vastakohdilla: hienostunut kohtaa sporttisuuden, maskuliininen syleilee feminiinistä kepeyttä ja rohkeat kuviot rytmittävät minimalistisia leikkauksia ja skandimuodille tunnusomaisia puhtaita värejä. Vaatteissa on kuitenkin hienostuneesti säädettyjä yksityiskohtia, jotka saavat ne erottumaan.

Luo upea tyyli Rue de Femmen vaatteista

Vaikuttavan tyylin luominen ei ole lainkaan vaikeaa, sillä merkki tarjoaa jokaiselle naiselle jotakin. Käytä luovasti eri tyylejä! Voit toki pysytellä samassa luottamassasi klassikkotyylissä, kuten farkuissa, mutta Rue de Femmen kauniisti kuvioiduilla ja ilmavilla puseroilla ja kauluspaidoilla lisäät farkkuihinkin pientä twistiä. Entäpä tiukan bisnestyylin yhdistäminen rytmikkäisiin kuvioihin ja pehmeisiin siluetteihin. Jauhonäppinen kotiäiti voi koota funktionaalisen mutta trendikkään tyylin, jossa sporttinen ja romanttinen kulkevat käsi kädessä! Verryttelyhousuja muistuttavat kangashousut ovat supertrendikkäät ja mukavat vauhdikkaankin perheen arjessa. Romanttisesti röyhelöinen paitapusero, joka on pujotettu helman alle, tuo hurmaavaa kontrastia lookiin. Vai paritatko ihanasti liehuvan mekon rentoon farkku- tai bombertakkiin luodaksesi urbaanin lookin? Rue de Femmen vaatteet ovat täynnä upeita printtikuviota, niin graafisen moderneja kuin retroja. Pastelliset sävyt ja kauniisti laskeutuvat materiaalit tuovat tasapainoa räätälöityihin ja ryhdikkäästi ylläsi edustaviin takkeihin, kynähameisiin, housuihin ja liiveihin.

Yhdistele ja sekoita