Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.×
KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKITaina Ilmainen toimitus ja palautus100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

PUKUOPAS

Näillä vinkeillä pärjäät juhlissa ja edustustilaisuuksissa.

Kaikki puvut

Pukeudu oikeaoppisesti

Business

Smart Casual

Casual

Black Tie

Business

Smart Casual

Casual

Black Tie

Business

Työelämässä tarvitset monenlaisia taitoja, eikä tyylitaju ole niistä vähäpätöisin. Näytät hyvältä ja huolitellulta, kun pukeudut elegantteihin väreihin, kuten tummanharmaaseen ja yönsiniseen. Niiden ansiosta annat ammattimaisen vaikutelman, ja vaatteissa huomio kiinnittyy leikkaukseen ja materiaaliin.

Lisää klassikoita

Täydellisesti muotoiltu puku

Kauden look. Näin se syntyy

Matthias Jahn,

Stailisti, ZALANDO

"Keväällä duunityyliin ammennetaan lisäenergiaa kirkkaista väreistä, hienostuneista kuoseista ja ilmavista kankaista. Inspiroidu suosikeistani."

Takuuvarmat lookit

Kravattisolmu

Lisää vinkkejä

Moderni miesten juhla- ja työpukeutuminen on rohkeaa ja persoonallista

Miesten juhlapukeutuminen tarkoittaa mustaa pukua, valkoista paitaa ja kravattia ― vai tarkoittaako? Tyylitietoinen mies valitsee asunsa aina tilanteen mukaan eikä unohda tuoda esiin persoonallisuuttaan. Huolella valittu puku korostaa kantajansa parhaita puolia, ja kekseliäät yksityiskohdat antavat asulle freesin säväyksen. Miesten juhlapukeutuminen on parhaillaan muutoksen pyörteessä, ja huippumuodin suunnittelijatkin ovat päästäneet luovuutensa valloilleen. Avaa sinäkin siipesi ja heittäydy mukaan muodin tuuliin!

Miesten juhlapukeutuminen saa unohtamaan arjen

Puku ei enää tarkoita vain klassista bisnesasua tai frakkia rusetteineen vaan rennon nuorekkaita ja samalla tyylikkäitä, itsenäisiä pukeutumisratkaisuja. Kun tilaisuus vaatii mustaa tai sinistä pukua, voit korostaa energisyyttäsi valitsemalla paidan tai solmion vaikkapa vuodenajan mukaan. Syvä keltainen kertoo, ettet alistu syksyn harmaudelle vaan kiinnität huomiosi luonnon väriloistoon. Keväällä taas paita saa olla vaalea ruohonvihreä tai vaikkapa hennosti vaaleanpunaiseen vivahtava valkoinen. Talvella jäänsininen tai laventelinvärinen paita näyttää tyylikkäältä, ja napeissa ja asusteissa saa kiiltää hopea. Kesäjuhliin kannattaa valita vaalea, hiostamaton puku esimerkiksi pellavakankaasta. Kun varsinainen puku on hillitty, huomio kiinnittyy rentoihin kenkiin ja hattuun.

Dandy, boheemi vai klassisen elegantti?

Yksityiskohdat ja yksilöllisyys ovat miesten juhlapukeutumisen avainsanoja. Yksi periaate kuitenkin on ja pysyy: puvun on istuttava hyvin. Tarkista kokosi ja mallisi mittaamalla, pyydä vaikka kaveria avuksi. Kun takki istuu hartioista ja vyötäröltä, tunnet olosi viihtyisäksi. Muistathan, että sinun pitää voida myös istua juhlahousuissasi! Juhlapukeutuminen voi olla paitsi eleganttia myös leikkisää. Boheemi kaveri pukeutuu samettiseen tai nahkaiseen pikkutakkiin ja käärii lahkeet paljastamaan yllättävän sukkavalinnan, dandy taas valitsee turkoosin tai okrankeltaisen puvun, joka täydentyy hatulla ja mustilla nyörikengillä. Jos luonteesi kaipaa hillitympää ilmaisua, klassinen tumma puku saattaa olla sinun valintasi. Kun vaihdat valkoisen paidan vaaleanpunaiseen, vaikutat rennommalta ja helpommin lähestyttävältä. Sneakerit tuovat pukuusi nuorta dynamiikkaa, hopeiset kengät taas kiinnittävät huomion liikkumiseesi. Asusi näyttää yhtenäisemmältä, kun valitset kengät ja solmion tai huivin samaan sävyyn.

Näytä vähemmän