Mallisto

Suositut filtterit
sizes
brands
Väri
Hinta
Alennus
Pintamateriaali
Kuosi
107 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Paras ja nopein tie upean vartalon saavuttamiseen on oikea asenne yhdistettynä oikeaan vaatetukseen. Plus-kokoisten naisten suosikkimerkki Evans vannoo, että kun päällä on hyvältä tuntuva ja näyttävä asu sekä ripaus itsevarmuutta, jokainen vartalo näyttää täydelliseltä juuri sellaisena kuin se on. Evansin monipuoliset mallistot tarjoavat naisellista nykymuotia, joka korostaa vartalosi parhaita puolia hurmaavalla tyylillä.

Brittiläinen Evans on tarjonnut linjakasta muotia plus-kokoisille naisille jo vuodesta 1930 lähtien. Vuosikymmenten aikana se on vakiinnuttanut asemansa Britannian suosituimpana plus-muodin tarjoajana. Lukuisia eri alabrändejä ja mallistoja lanseerannut Evans on saavuttanut kuuluisuutta yhteistyöllä tunnettujen muoti-ikonien kanssa. Sen 1990-luvun kohokohtiin kuuluu brittikomedienne Dawn Frenchin toteuttama mallisto ja 2000-luvulla muusikko Beth Ditto kohahdutti muotimaailmaa suunnittelemalla vahvan ja persoonallisen kokoelman. Evans on kerännyt merkittävän määrän palkintoja edistyksellisestä tyylistään, ja sen vaatteita on nähty monien kuuluisuuksien, kuten brittilaulaja Adelen yllä.

Evans on naisvartaloiden moninaisuuden juhlaa

Vaatteen koko on oikeastaan sivuseikka hyvännäköistä asua valitessa ? olitpa vartaloltasi minkä kokoinen tahansa, tärkeintä on valita vaatteita, jotka sopivat tyyliisi, persoonaasi sekä vartalotyyppiisi. Mikäli olet leveäharteinen Y-vartalotyypin edustaja, voit valita esimerkiksi vähäeleisen mustan puseron ja korostaa alavartaloa näyttävällä, polvipituisella hameella. Vahvalanteisen A-tyypin kannattaa sen sijaan nostaa huomio ylävartaloon vaikkapa runsaan hulmuavan, vahvasti kuvioidun sifonkipaidan avulla. Runsasta keskivartaloa voit tasapainottaa väljällä, reisiin asti ulottuvalla bleiserillä tai kauniisti laskeutuvalla tunikalla yhdistettynä näyttäviin legginseihin. Evansin mallistoista löydät myös houkuttelevan valikoiman leveälestisiä kenkiä aina huimaavan korkeista, kimaltavista juhlakorkkareista kesäisen keveisiin ballerinoihin sekä klassisen tyylikkäisiin nahkapistokkaisiin ja -nilkkureihin.

Evans tekee maailmasta kauniimman paitsi lumoavien vaatteidensa myös kehopositiivisen asenteensa myötä. Vartalon epäkohtien murehtimisen sijaan Evans kannustaa jokaista naista juhlistamaan vartaloaan kauniiden, mukavien ja laadukkaiden vaatteiden avulla!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista