Viitat

299 tuotetta

Viitat ovat täydellinen lisä jokaisen naisen vaateorrelle, sillä ne tuovat hienostuneen vivahteen mihin tahansa tyyliin ja ovat erittäin käytännöllisiä etenkin Suomen vaihtelevassa säässä. Viitat eivät ole uusi juttu muodissa, mutta nyt tämä jopa esihistoriallinen vaate näkyy erityisen vahvasti fashionistojen katutyyleissä, joten ei kun heittämään viitta olalle ja nauttimaan sen tuomasta pehmeästä, hienostuneesta ja rennosta lämmöstä!

Naisten viitat viimeistelevät kerrospukeutujan luottoasun

Ajatteletko sinäkin, että mitä useampi kerros, sen parempi. Jos kuulut omistautuneisiin kerrospukeutujiin, omistatkin ehkä jo ainakin yhden viitan. Jos et, niin kipin kapin korjaamaan tilanne! Viitat ovat nimittäin ihanteellisia kerrospukeutumisessa, sillä ne voi heittää minkä tahansa vaatteen ylle tuomaan lisälämpöä, kietoa kaulan ympärille huolettoman elegantisti tai sitoa vyöllä kiinni korostamaan naisellista uomaasi, kun tyylisi on muuten käytännöllinen ja runsas. Viittojen materiaalit ovat kutkuttavan pehmoisia aina villasekoitteisista, fleeceen ja ylelliseen kashmiriin. Värimaailmaa dominoivat maanläheiset ja klassiset värit, kuten musta, harmaa, kameli ja ruskeat sävyt. Viittaan voit kuitenkin tuoda eloisampaa ilmettä kuvioilla ja kauniisti heiluvilla hapsuilla, jotka muistuttavat boheemista lännenelokuvien poncho-tyylistä – yhdistä tyyliin bootsit tai biker-nilkkurit!

Näin puet naisten viitat tyylikkäästi

Jos tämä on ensimmäinen viittasi, panosta silloin selkeään siluettiin ja yksivärisyyteen, harmaana, mustana tai kamelinvärisenä. Myös muu asu kannattaa pitää väreiltään minimissä, oli viittasi minkä värinen tahansa. Esimerkiksi mustavalkoinen tyyli on aina onnistunut valinta viitan kanssa. Korostaaksesi viitan kaunista ja ilmavaa siluettia, suosi alaosassa skinny-mallisia housuja. Jos sinusta tuntuu, että viitta korostaa jo entisestään harteitasi, sillä vartalosi on tyyppiä käänteinen kolmio, jossa hartiat ovat leveämmät kuin lanteet, niin voit valita esimerkiksi bootcut-malliset housut, jotka tasapainottavat siluettiasi. Viitta toisaalta vie huomion, mutta näyttävät kengät, kuten korolliset nilkkurit palauttavat katseen alas, mikä voi olla tomiva tehokeino! Sadeviitat ja vilttimalliset viitat saavat hyvälle tuulelle, kun sää pettää. Kokeile niitä esimerkiksi festari- tai mökkityylissäsi!

Yhdistät helposti