Takit

Viitat

Trendikkäät viitat viuhahtelevat nyt upeissa katutyyleissä. Ihanissa väreissä ja malleissa vain mielikuvitus on rajana. Niin elegantti lady kuin rempseä maailmanmatkaajakin ihastuu viittojen monipuolisuuteen.
Hinta
15
15
870
870
Sisävuori

139 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
FRINGED TRIANGLE SCARF - Viitta - amaranth Viitta - light grey melange Viitta - black BIANCA - Viitta - deep powder CITY - Viitta - black Viitta - rose ERICA HORIZONTAL - Viitta - heather gray/red NARGO WRAP - Viitta - black Viitta - light hay Viitta - cliff YAKIMA - Viitta - navy mix/lake Viitta - moonless night RESOURCE - Viitta - rose bloom Viitta - beige PCPOLLUS - Viitta - ginger snap Viitta - brown Viitta - black Viitta - schwarz Viitta - black Viitta - beige Viitta - black JOY SHELL - Viitta - dark gents heather FRINGED TRIANGLE SCARF - Viitta - natural Viitta - bordeaux Viitta - off white Viitta - black VALERIE - Viitta - navy/grey ALFA - Viitta - brown Viitta - white Viitta - tulle Viitta - black/acadia plaid Viitta - nautica ADORATO - Viitta - black Viitta - multicolor Viitta - grey PATCHWRK - Viitta - multicolor Viitta - light grey Viitta - black Viitta - black JETSETTER RUANA - Viitta - navy/port Viitta - camel melange OLIVIANNA - Viitta - burgundy Viitta - medium grey Viitta - pale powder YASMINE - Viitta - oatmeal Viitta - black/ivory Viitta - grey mel YAKIMA - Viitta - green mix/green heather Viitta - anthrazit RUANA - Viitta - black/charcoal JETSETTER RUANA - Viitta - camel/ivory JETSETTER RUANA - Viitta - black/charcoal RUANA - Viitta - camel/oatmeal ANDREIS - Viitta - schwarz ANDREIS - Viitta - anthrazit ULRIKA - Viitta - dark grey melange Viitta - rose ULTRA BEADED - Viitta - multi-coloured Viitta - off-white Viitta - stoney melange

Viitat ovat täydellinen lisä jokaisen naisen vaateorrelle, sillä ne tuovat hienostuneen vivahteen mihin tahansa tyyliin ja ovat erittäin käytännöllisiä etenkin Suomen vaihtelevassa säässä. Viitat eivät ole uusi juttu muodissa, mutta nyt tämä jopa esihistoriallinen vaate näkyy erityisen vahvasti fashionistojen katutyyleissä, joten ei kun heittämään viitta olalle ja nauttimaan sen tuomasta pehmeästä, hienostuneesta ja rennosta lämmöstä!

Naisten viitat viimeistelevät kerrospukeutujan luottoasun

Ajatteletko sinäkin, että mitä useampi kerros, sen parempi. Jos kuulut omistautuneisiin kerrospukeutujiin, omistatkin ehkä jo ainakin yhden viitan. Jos et, niin kipin kapin korjaamaan tilanne! Viitat ovat nimittäin ihanteellisia kerrospukeutumisessa, sillä ne voi heittää minkä tahansa vaatteen ylle tuomaan lisälämpöä, kietoa kaulan ympärille huolettoman elegantisti tai sitoa vyöllä kiinni korostamaan naisellista uomaasi, kun tyylisi on muuten käytännöllinen ja runsas. Viittojen materiaalit ovat kutkuttavan pehmoisia aina villasekoitteisista, fleeceen ja ylelliseen kashmiriin. Värimaailmaa dominoivat maanläheiset ja klassiset värit, kuten musta, harmaa, kameli ja ruskeat sävyt. Viittaan voit kuitenkin tuoda eloisampaa ilmettä kuvioilla ja kauniisti heiluvilla hapsuilla, jotka muistuttavat boheemista lännenelokuvien poncho-tyylistä – yhdistä tyyliin bootsit tai biker-nilkkurit!

Näin puet naisten viitat tyylikkäästi

Jos tämä on ensimmäinen viittasi, panosta silloin selkeään siluettiin ja yksivärisyyteen, harmaana, mustana tai kamelinvärisenä. Myös muu asu kannattaa pitää väreiltään minimissä, oli viittasi minkä värinen tahansa. Esimerkiksi mustavalkoinen tyyli on aina onnistunut valinta viitan kanssa. Korostaaksesi viitan kaunista ja ilmavaa siluettia, suosi alaosassa skinny-mallisia housuja. Jos sinusta tuntuu, että viitta korostaa jo entisestään harteitasi, sillä vartalosi on tyyppiä käänteinen kolmio, jossa hartiat ovat leveämmät kuin lanteet, niin voit valita esimerkiksi bootcut-malliset housut, jotka tasapainottavat siluettiasi. Viitta toisaalta vie huomion, mutta näyttävät kengät, kuten korolliset nilkkurit palauttavat katseen alas, mikä voi olla tomiva tehokeino! Sadeviitat ja vilttimalliset viitat saavat hyvälle tuulelle, kun sää pettää. Kokeile niitä esimerkiksi festari- tai mökkityylissäsi!

Yhdistät helposti