Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin, käytämme sivuillamme evästeitä. Klikkaamalla eteenpäin hyväksyt evästeiden käyttämisen.Hyväksyn.
Takit

Viitat

Trendikkäät viitat viuhahtelevat nyt upeissa katutyyleissä. Ihanissa väreissä ja malleissa vain mielikuvitus on rajana. Niin elegantti lady kuin rempseä maailmanmatkaajakin ihastuu viittojen monipuolisuuteen.

110 tuotetta

Lajittelu :
Sivu 1/2
BIANCA - Viitta - crocodile green Viitta - bordeaux PLAIN PONCHO - Viitta - black Viitta - tulle Viitta - pink PLAIN PONCHO - Viitta - steel Viitta - black Viitta - grey PCPOLLUS - Viitta - ginger snap ALFA - Viitta - brown Viitta - moonless night YASMINE - Viitta - oatmeal Viitta - off-white Viitta - dark blue ASANA - Viitta - mottled blue ERICA HORIZONTAL - Viitta - navy ivory Viitta - black/ivory AMASA - Viitta - slate grey melange Viitta - grey Viitta - grey mel JETSETTER RUANA - Viitta - navy/port CHEVRON - Viitta - navy Viitta - black RESOURCE - Viitta - tarmac RESOURCE - Viitta - rose bloom VALERIE - Viitta - navy/grey Viitta - white FRINGED TRIANGLE SCARF - Viitta - amaranth YAKIMA - Viitta - navy mix/lake Viitta - dark blue COLLECTION ITALIAN COAT - Viitta - navy Viitta - mottled grey Viitta - black Viitta - pale powder JETSETTER RUANA - Viitta - black/charcoal Viitta - black Viitta - rose ULRIKA - Viitta - dark grey melange Viitta - medium grey FRINGED TRIANGLE SCARF - Viitta - natural JETSETTER RUANA - Viitta - camel/ivory Viitta - grey MARIA - Viitta - dark grey melange Viitta - black/green FRANCE - Viitta - iron gray Viitta - taupe Viitta - grey BIANCA - Viitta - deep powder Viitta - white/light grey Viitta - brown Viitta - pitch black Viitta - black/acadia plaid Viitta - grey YAKIMA - Viitta - green mix/green heather RUANA - Viitta - camel/oatmeal AVIANA SOLID CREPE - Viitta - blush Viitta - rose JOY SHELL - Viitta - dark gents heather AMARYLLIS WAFFLE - Viitta - dried berry Viitta - merlot

Viitat ovat täydellinen lisä jokaisen naisen vaateorrelle, sillä ne tuovat hienostuneen vivahteen mihin tahansa tyyliin ja ovat erittäin käytännöllisiä etenkin Suomen vaihtelevassa säässä. Viitat eivät ole uusi juttu muodissa, mutta nyt tämä jopa esihistoriallinen vaate näkyy erityisen vahvasti fashionistojen katutyyleissä, joten ei kun heittämään viitta olalle ja nauttimaan sen tuomasta pehmeästä, hienostuneesta ja rennosta lämmöstä!

Naisten viitat viimeistelevät kerrospukeutujan luottoasun

Ajatteletko sinäkin, että mitä useampi kerros, sen parempi. Jos kuulut omistautuneisiin kerrospukeutujiin, omistatkin ehkä jo ainakin yhden viitan. Jos et, niin kipin kapin korjaamaan tilanne! Viitat ovat nimittäin ihanteellisia kerrospukeutumisessa, sillä ne voi heittää minkä tahansa vaatteen ylle tuomaan lisälämpöä, kietoa kaulan ympärille huolettoman elegantisti tai sitoa vyöllä kiinni korostamaan naisellista uomaasi, kun tyylisi on muuten käytännöllinen ja runsas. Viittojen materiaalit ovat kutkuttavan pehmoisia aina villasekoitteisista, fleeceen ja ylelliseen kashmiriin. Värimaailmaa dominoivat maanläheiset ja klassiset värit, kuten musta, harmaa, kameli ja ruskeat sävyt. Viittaan voit kuitenkin tuoda eloisampaa ilmettä kuvioilla ja kauniisti heiluvilla hapsuilla, jotka muistuttavat boheemista lännenelokuvien poncho-tyylistä – yhdistä tyyliin bootsit tai biker-nilkkurit!

Näin puet naisten viitat tyylikkäästi

Jos tämä on ensimmäinen viittasi, panosta silloin selkeään siluettiin ja yksivärisyyteen, harmaana, mustana tai kamelinvärisenä. Myös muu asu kannattaa pitää väreiltään minimissä, oli viittasi minkä värinen tahansa. Esimerkiksi mustavalkoinen tyyli on aina onnistunut valinta viitan kanssa. Korostaaksesi viitan kaunista ja ilmavaa siluettia, suosi alaosassa skinny-mallisia housuja. Jos sinusta tuntuu, että viitta korostaa jo entisestään harteitasi, sillä vartalosi on tyyppiä käänteinen kolmio, jossa hartiat ovat leveämmät kuin lanteet, niin voit valita esimerkiksi bootcut-malliset housut, jotka tasapainottavat siluettiasi. Viitta toisaalta vie huomion, mutta näyttävät kengät, kuten korolliset nilkkurit palauttavat katseen alas, mikä voi olla tomiva tehokeino! Sadeviitat ja vilttimalliset viitat saavat hyvälle tuulelle, kun sää pettää. Kokeile niitä esimerkiksi festari- tai mökkityylissäsi!

Yhdistät helposti