accountaccountbagbagzalando logomenu

KAIKKI SUOMEN SUOSIKKIMERKIT

AINA ILMAINEN TOIMITUS JA PALAUTUS

100 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Luettelo / New Look 1783 tuotetta

Brändejä seuraamalla saat tietoa valmistajien uutuuksista omassa feedissäsi.
+ Brändi on tallennettu suosikkeihisi. Voit seurata valmistajan uutuuksia feedissäsi.
Merkki
m
1783 tuotetta
1783 tuotetta

Brittimuodin parhaimmistoa

New Look ja 3 x 3 parasta trendiä

Pitäkää varanne! Euroopan seuratuimman monarkian kotimaasta tulee yksi tämän hetken kuumimmista tuotemerkeistä – New Look. Se esittelee perinteiset ruutukuviot, trenssitakit ja keikarimaiset brogue-kengät modernin raikkaina. Merkkikatsauksemme näyttää, mitä suosikkitrendejä et voi sivuuttaa. Briteissä muotiaddiktit ovat jo vuodesta 1969 vannoneet New Lookin nimeen, ja sittemmin yritys on laajentanut toimintaansa jo noin 200 eri maahan. Eikä ihme – tarjoaahan se suosituimmat hitit edulliseen hintaan.

Naisille
#1: Boredauxinpunaiselta et yksinkertaisesti voi välttyä. Se on klassikko, joka sopii aina ja jokaiselle. Erityisen coolia: pliseeratut midihameet, joihin New Look yhdistää crop topin, tai pehmeät neuletakit, jotka sopivat täydellisesti yhteen harmaiden skinny-farkkujen ja poolokauluspaidan kanssa.
#2: Mikä onkaan ehdoton osa brittityyliä? Tyylikäs trenssitakki tietysti. New Look esittelee modernin version, joka on valmistettu laskeutuvasta kankaasta ja jossa on piilotettu nappilista. Sen kanssa puetaan denim-minihame, broguet sekä pusero à la Alexa Chung.
#3: Tavoittele… ei suinkaan kultaa, vaan hopeaa! Tämän kauden koruissa on metallinhohtoa ja käsilaukuissa kimmeltää kirkas hopea. Muutoin look on pikemminkin hillitty.

Miehille
Kuinka tuunaat outfitisi? Suosittelemme abstraktein kukin ikat-kuvioitua New Look printtineuletta. Huomaathan: tätä ei kannata pukea työpaikalle, vaan vapaa-aikana cargo-housujen, tennareiden ja baseball-lippiksen kanssa.

#2: Mitkä ovat tämän hetken cooleimmat kengät? New Lookin broguet tietysti! Tunnistat ne derby-leikkauksesta, kulmikkaasta muodosta ja tyypillisestä reikäkoristelusta. Kääri lahkeet ylös ja pue niiden alle värikkäät tai kuvioidut sukat.
#3: Miesten ykkösvalinta kassiksi on tällä hetkellä reppu. New Lookin trendikkäimmät mallit ovat suorakaiteen muotoisia ja joko keinonahkaa tai yhdistelmä eri materiaaleja.