Mallisto

151 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Brittibrändi New Look seuraa uusia trendejä herkeämättä. Siitä seuraa äärettömän ajantasainen valikoima naisten ja miesten muotiluomuksia. New Lookin ilme on raikas, urbaani, monipuolinen ja ehdottoman trendikäs. Mallistoista löydät juuri tämän hetken kuumimmat vaatekappaleet, joita et kenties vielä edes tiennyt haluavasi! Niiden rinnalla nähdään ajattomia ja klassisia elementtejä, jotka muodostavat vaatevalikoimasi perustan. Merkin osaaminen ulottuu myös kenkiin.

New Look on nimensä veroinen

Pienessä Tauntonin kaupungissa tehtiin 60-luvun lopulla historiaa. Siellä nimittäin avattiin kaikkien aikojen ensimmäinen New Look -vaatepuoti. Yrityksen filosofiaa ohjasi pyrkimys ajankohtaisen muodin luomiseen, tarvitsi asiakas sitten juhlamekkoa tai tyylikästä arkikokonaisuutta. Sama asenne on läsnä edelleen, vaikka liikkeitä on jo satoja ympäri maailman. Yritys loihtii asiakkailleen näiden tyyliin täydellisesti istuvia, trendikkäitä vaatteita ja kenkiä. Mallistoissa on myös ripaus retroa: niistä löytyy juuri nyt uudelleen pinnalle nousseita, menneiltä vuosikymmeniltä tuttuja vaatteita modernilla twistillä. Naisten huoliteltua muotia edustavat esimerkiksi hauskasti kuvioidut hameet, kauniisti laskeutuvat ja jännittävästi leikatut topit, minimalistiset haalariasut sekä trendikkäät trenssit. Miesten harkittuun ja ajankohtaiseen pukeutumiseen kuuluvat puolestaan ajattomat, selkeälinjaiset neuleet, erinomaisesti istuvat kauluspaidat sekä klassiset villakangastakit.

New Look on myös katumuotibrändi

New Look tekee klassisemman muodin rinnalla runsaasti makeita streetwear-tyyliä edustavia vaatteita, joista on helppo loihtia ajankohtainen ja katu-uskottava ilme. Miehet yhdistävät minimalistiseen t-paitaan lyhyen bomber-takin ja slim fit -farkut. Kengiksi poimitaan joko värikkäät tennarit tai minimalistiset nauhalliset nilkkurit. Myös naisten bomber-takit sopivat urbaaniin ilmeeseen. Niiden seuraksi sopivat loistavasti skinnyt, vajaamittaiset farkut ja korkeakorkoiset nilkkurit. Yläosaksi valitaan joko rosoinen printtipaita, väljä neulepaita tai huoliteltu paitapusero. Minimalistiseen suuntaan asukokonaisuuden voi viedä korvaamalla bomberin pitkällä, selkeälinjaisella neuletakilla. New Look hallitsee myös juhlapukeutumisen: naisten juhlamekkovalikoima on hurmaava yhdistelmä ajattomia ja trendikkäitä piirteitä. New Lookin mallistoissa on myös runsaasti vaihtoehtoja klassisia elementtejä hyödyntävää mutta ehdottoman ajankohtaista dapper-tyyliä rakastaville miehille.

Tutustu myös

Brittimuodin parhaimmistoa

New Look ja 3 x 3 parasta trendiä

Pitäkää varanne! Euroopan seuratuimman monarkian kotimaasta tulee yksi tämän hetken kuumimmista tuotemerkeistä – New Look. Se esittelee perinteiset ruutukuviot, trenssitakit ja keikarimaiset brogue-kengät modernin raikkaina. Merkkikatsauksemme näyttää, mitä suosikkitrendejä et voi sivuuttaa.Briteissä muotiaddiktit ovat jo vuodesta 1969 vannoneet New Lookin nimeen, ja sittemmin yritys on laajentanut toimintaansa jo noin 200 eri maahan. Eikä ihme – tarjoaahan se suosituimmat hitit edulliseen hintaan.

Naisille #1: Boredauxinpunaiselta et yksinkertaisesti voi välttyä. Se on klassikko, joka sopii aina ja jokaiselle. Erityisen coolia: pliseeratut midihameet, joihin New Look yhdistää crop topin, tai pehmeät neuletakit, jotka sopivat täydellisesti yhteen harmaiden skinny-farkkujen ja poolokauluspaidan kanssa. #2: Mikä onkaan ehdoton osa brittityyliä? Tyylikäs trenssitakki tietysti. New Look esittelee modernin version, joka on valmistettu laskeutuvasta kankaasta ja jossa on piilotettu nappilista. Sen kanssa puetaan denim-minihame, broguet sekä pusero à la Alexa Chung. #3: Tavoittele… ei suinkaan kultaa, vaan hopeaa! Tämän kauden koruissa on metallinhohtoa ja käsilaukuissa kimmeltää kirkas hopea. Muutoin look on pikemminkin hillitty.

Miehille Kuinka tuunaat outfitisi? Suosittelemme abstraktein kukin ikat-kuvioitua New Look printtineuletta. Huomaathan: tätä ei kannata pukea työpaikalle, vaan vapaa-aikana cargo-housujen, tennareiden ja baseball-lippiksen kanssa.

#2: Mitkä ovat tämän hetken cooleimmat kengät? New Lookin broguet tietysti! Tunnistat ne derby-leikkauksesta, kulmikkaasta muodosta ja tyypillisestä reikäkoristelusta. Kääri lahkeet ylös ja pue niiden alle värikkäät tai kuvioidut sukat. #3: Miesten ykkösvalinta kassiksi on tällä hetkellä reppu. New Lookin trendikkäimmät mallit ovat suorakaiteen muotoisia ja joko keinonahkaa tai yhdistelmä eri materiaaleja.