Mallisto

Suositut filtterit
789 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö freesin tyylin erityisosaajaa? Noisy May on juuri sellainen. Sen tyylipuhdas muotisuunnittelu pysyttelee hyvästä syystä nuorten naisten suosiossa. Brändin ainutlaatuiset luomukset sopivat sinulle, joka olet täysin immuuni tavanomaisuudelle.

Mikä asu olisi naisellisen tyylikäs kampukselle tai toimistoon mutta samalla myös huipputrendikäs? Eleetön pitkä t-paita on aina toimiva valinta. Ottaisitko omasi huikealla halkiolla ja epäsymmetrisellä helmalla? Voisit yhdistää sen kanssa räväkämmätkin legginsit tai tiukasti istuvat merkkifarkut. Joskus täytyy juhliakin. Huvittaisiko sinua pukeutua bileisiin olkapäät paljastavaan tummaan mekkoon, kuten näyttelijätär Jennifer Lawrence? Jos tahdot tämän olkapäitä imartelevan idean toppiisi, tehosta vaikutusta elegantilla pystykauluksella! Alaosana menisivät vaikkapa leveälahkeiset housut.

Noisy May inspiroi edelläkävijöitä

Tahdotko olla muodikas mutta edgy, kuten Noisy May? Asiallisessa kotelomekossasi siis saa olla läpikuultavia kohtia tai naisellisessa pitsipaidassasi räväkkyyttä! Tällä brändillä on tarjota asuihisi myös kiehtovasti laskeutuvaa väljyyttä, vaikuttavia vetoketjuja, kietaisuleikkauksia ja epätavanomaisia laskoksia. Noisy May leikittelee takkien liepeillä ja hassuttelee haalareiden kirjavilla kuoseilla. Ehkä sinua kiinnostaakin eniten trendikäs denim, jota saat käyttöösi revittynä tai kulutetun näköisenä. Tykkäätkö siitä farkkujen ja haalareiden lisäksi myös mekoissa?

Brändin väreissä on pehmeitä maanläheisiä värejä, joita voit sävytellä yhteen mielin määrin. Jos etsit viileää rokkityttötyyliä, ota haltuun tummat ja neutraalit sävyt! Totta kai voit halutessasi virkistää niitä kirkkailla ja rohkeina hehkuvilla väreillä.

Shokeeraatko aina tilaisuuden tullen ja laitat bleiserin kanssa ainakin kunnon koroilla varustetut feminiiniset kengät? Olisivatko ne hopealta hohtavat platform-nilkkurit, joiden tyyliä voisi tukea vielä hopeakylkinen shopping bag? Myös korolliset sandaalit futuristisilla tehosteilla huomataan varmasti. Päässäkin pitää olla jotakin... ehkä mustanpuhuva lierihattu, joka sopii yhteen erottuvien aurinkolasien kanssa. Kylläpä osaatkin säväyttää ihanasti!

Yhdistät helposti