Mallisto

Suositut filtterit

Topshop on älykkään muotikuluttajan ykkösvalinta. Kaikki kuumaakin kuumemmat trendit ja perusvaatteiden klassikot täyttävät Topshopin mallistot sesongista toiseen. Oxford Streetin muodikkaasta vilinästä syntynyt brändi ymmärtää, mitä tyylikkäänä pysyminen vaatii. Keskelle katujen catwalkia ei kannata jäädä ihmettelemään vaan pysyä muodin virrassa kokeillen uusia sovelluksia suosikkivaatteista. Nämä ikoniset klassikot innovatiivisilla detaljeilla vetoavat jokaiseen naiseen petite-kokoisista pitkän huiskeisiin kaunottariin.

Topshop on high street -muodin valloittava tähti

Topshop on muotibrändinä ainutlaatuinen. Se onnistuu aina yhdistämään huippumuodin arki- ja juhlapukeutumiseen säilyttäen korkean tasonsa samalla kun se pysyy kaikkien ulottuvilla. Brändin ideologian mukaan jokainen muotitietoinen nainen ansaitsee pukeutua Topshopin ihanuuksiin. Eikä kyseessä ole vain klisee. Maailmantähdet, kuten Taylor Swift ja Beyoncé, on nähty toistuvasti merkin vaatekokonaisuuksissa, mikä kertoo paljon vaatteiden yhdisteltävyydestä brändin sisällä. Kun löydät yhden silmiä hivelevän vaatekappaleen, ei sinun tarvitse kauaa etsiä sille sopivaa kaveria. Pian olet löytänyt kokonaisen asun ja vielä muutaman vaatteen, jolla vaihtelet vaatekokonaisuuden ilmettä ja pidät uuden suosikkityylisi raikkaana. Julkkisten Topshop-kokonaisuuksista voit poimia vinkkejä omaan pukeutumiseesi, vaikket kopioisikaan tyyliä suoraan omaan käyttöösi. Kokeile vaikkapa monen tähden suosimaa runsasta asusteiden yhdistelyä tai intensiivisen minimalistista pukeutumistyyliä, johon ei lisätä mitään ylimääräistä, vain tarkkaan harkittuja asusteita, yhden selkeän efektin luomiseksi.

Topshop kutsuu kaikki mukaan muodin juhlaan

Topshopin tarkoitus on avartaa muodin maailmaa, ei lokeroida sitä. Brändin valikoimissa on todellakin jokaiselle jotakin. Olipa se sitten standardikokoa pienemmille tai pidemmille naisille suunniteltuja vaatteita tai vaikkapa raskaus- ja äitiysajan asuja. Petite-malliston vaatteet ovat pelastus lyhyille naisille, jotka joutuvat usein tyytymään vääriin kohtiin asettuviin helmoihin, reunoihin ja leikkauksiin. Muotijätin pienten naisten vaatteet, asusteet ja kengät tuovat esiin mittasuhteesi oikealla, niitä imartelevalla tavalla. Samoin pitkien naisten asukokonaisuudet eivät jää mistään kohtaa vaillinaisiksi. Materiaali-, väri- ja kuviovalinnat on tehty sekä vallitsevien trendien että eri kokoisten naisten muotojen mukaan.

Yhdistele ja sekoita