Mallisto

Suositut filtterit
333 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö erottuvaa nykymuotia, joka uskaltaa uhmata rajoja ja seikkailla uusilla alueilla, mutta pitää samalla kiinni selkeästä linjasta ja pelkistetystä ilmaisusta? Tanskalaisen naistenmuodin omaleimaisimpiin ja taiteellisesti kunnianhimoisimpiin nimiin kuuluvan 2NDDAYn estetiikka on luotu raa'an puhtaiden linjojen ja rohkean designin liitosta. Sen kokoelmat tarjoavat asennetta eleganssista tinkimättä.

Vuonna 2011 lanseerattu 2NDDAY kuuluu tanskalaismuodin suuren nimen Keld Mikkelsenin tuoteperheeseen. Day Birger et Mikkelsen -brändin myötä tanskalaisen muodin huipulle noussut Mikkelsen tunnetaan ilmeikkäänä suunnittelijana, joka yhdistelee etnisiä vaikutteita moderniin skandinaaviseen muotiin. 2NDDAY-brändin kulmakivinä toimivat huolellinen räätälintyö, hyvä istuvuus ja laadukkaat materiaalit, joissa kokeillaan etenkin perinteisen denimin ja nahan uusia ulottuvuuksia. 2NDDAY uskoo tekemisen ja seikkailun voimaan. Sen luomistyön periaatteisiin kuuluukin vanhojen materiaalien ja muotojen purkaminen palasiksi, ja uuden luominen vanhojen säpäleiden pohjalta. Lopputuloksessa näkyy paitsi kaiken turhan poisjättäminen, myös vapaan leikin, ideoinnin ja kokeilun riemu sekä välinpitämättömyys vallitsevia sääntöjä kohtaan.

2NDDAY rikkoo rajoja ja luo näyttävästi uutta

2NDDAYn mallistoja hallitsevat skandinaavisen puhdas värimaailma ja selkeälinjainen hienostuneisuus, jonka ansiosta moni vaate taipuu asusteita vaihtamalla sekä arkeen että juhlaan sopivaksi. Esimerkiksi valkoinen lyhythihainen kauluspaita ja mustat vyötärömittaiset kangasshortsit ovat rennon naisellinen kesäasu espadrillojen ja olkihatun kanssa, mutta elegantteihin kultakoruihin, sukkahousuihin ja korkokenkiin yhdistettynä ne muuntautuvat hauskaksi juhla-asuksi. 2NDDAYn periaatteisiin kuuluu myös kestävyys, joka tarkoittaa niin kulutusta kestäviä materiaaleja, kuten tukevaa puuvillaa ja villakangasta, kuin myös aikaa kestävää designia, joka ei vanhene helpolla trendien aallokoissa.

Astu rohkeasti 2NDDAYn maailmaan, jossa on lupa nauttia parhaista perinteistä ja klassisesta naisellisuudesta ja samaan aikaan leikkiä vapaasti vanhoista säännöistä ja tavoista piittaamatta!

Yhdistele ja sekoita