Katalogi

Suositut filtterit
239 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tyyli ja laatu eivät ole mahdoton yhdistelmä. Sveitsiläinen nahka-asusteisiin ja -vaatteisiin erikoistunut Bally todistaa, että harkittu kuluttaminen on kauden trendeistä tyylikkäin. Merkin laadukkaat laukut, lompakot ja kengät kertovat kantajansa tyylistä kaiken olennaisen.

Kokonaisvaltainen tyyli ei koostu ainoastaan kauden trendikkäimmistä vaatteista. Harkittu ja itsevarma tyyli lähtee läpi sesonkien pysyvistä, ajattomista elementeistä. Sveitsiläinen asuste- ja vaatemerkki Bally on erikoistunut aikaa ja käyttöä kestävien tuotteiden valmistukseen. Nahasta valmistetut vaatteet ja asusteet on valmistettu laadukkaana käsityönä jo merkin perustamisvuodesta 1851 lähtien. Jokainen yksityiskohta ja valinta on mietitty tarkkaan. Tyylipuhtaat linjat ja yksinkertainen muotoilu ovat brändin tavaramerkki. Viileän elegantista suunnittelusta pääsevät nauttimaan sekä naiset että miehet.

Tuo tyyliisi laatua ja ajatonta tyyliä nahkaisten Bally-tuotteiden avulla!

Yksi tarkoin harkittu asuste on enemmän kuin kymmenen kertakäyttöistä. Bally-malliston jokainen vaate ja asuste on tarkan suunnittelutyön tulosta. Kompromisseihin ei ole varaa - elegantti tyyli syntyy vain parhaista materiaaleista ja tinkimättömistä tyyliratkaisuista. Pehmeä mokka ja laadukkaan napakka nahka ovat kestäviä materiaaleja, jotka tekevät päivittäisessä käytössä olevista laukuista ja lompakoista pitkäikäisiä. Soljet, huolellisesti tikatut saumat ja hienovaraiset logot toimivat merkin tuotteiden yksityiskohtina. Pehmeä beige, terävä musta ja lämmin ruskea ovat värivalintojen aatelia, jotka säilyttävät tyyliarvonsa sesongista toiseen.

Huoliteltu asukokonaisuus syntyy ajattomista aineksista. Bally-asusteet viimeistelevät käyttäjänsä tyylin. Naisellinen kaupunkiasu syntyy istuvista pillifarkuista ja korkonilkkureista. Pue niukkalinjaisen alaosan pariksi naisellinen viitta ja sujauta olalle kermanvärinen nahkalaukku. Maskuliininen tyyli ei vaadi onnistuakseen muuta kuin chinot ja nahkatakin. Laadukas lompakko kertoo miehestä paljon - valitse joko kompakti korttilompakko tai trendikäs clutch-lompakko.

Yhdistät helposti