Suositut filtterit
30 tuotetta

Tyyliltään klassinenkin nainen voi olla oman tiensä kulkija. Tanskalainen vaatemerkki Second Female vaatettaa laatutietoiset ja minimalistista tyyliä arvostavat naiset, jotka eivät kuitenkaan tyydy tavalliseen niin arjessa kuin juhlassakaan. Merkin yllättävät materiaalivalinnat, pehmeät kuosit ja androgyynit leikkaukset määrittelevät naisellisen tyylin uudelleen.

Hae tyyliisi piristystä ja muutosta tanskalaisen muodin edelläkävijöiltä. Naisten vaatteiden erikoisosaaja Second Female luottaa vahvaan visioon, joka on samanaikaisesti sopivan persoonallinen ja uniikki sekä tarpeeksi klassinen. Vuonna 2010 perustettu merkki on saavuttanut vakiopaikan tanskalaissuunnittelun kärkikastissa. Suosio on ansaittu – merkin pettämätön tyylitaju ja rakkaus laadukkaaseen vaatemuotoiluun on läsnä jokaisessa mallistossa. Vaatteiden muotokielessä on vivahteita niin brittiläisestä preppy-tyylistä kuin New Yorkin West Villagen boheemista katumuodista.

Second Female tuo yksinkertaisen kauniin eleganssin vaatekaappiisi!

Second Female -vaatteet ovat viileän yksinkertaisia – yksi vahva printti, leikkaus tai materiaali riittää viimeistelemään vaatteen ilmeen. Toimistokelpoiset puserot, väljät neuleet ja ultranaiselliset jumpsuitit ovat mallistojen kantavia vaatekappaleita. Laadukkaat materiaalit kuten villa ja puuvilla takaavat miellyttävän käyttökokemuksen ja vaatteelle pitkän elinkaaren. Ruudut ja raidat yhdessä luontoaiheisten printtien kanssa värittävät vaatteita. Miellyttääkö yksivärisyys kuitenkin enemmän omaa silmääsi? Second Female taitaa yllättävien mutta neutraalien värien käytön vaatteissaan. Utuinen laventeli, kameli ja vaaleansininen näyttävät eleganteilta niin ylä- kuin alaosissa.

Ota tanskattarien tyyli haltuun ja luota asussasi perusasioihin. Onko tiedossa rento päivä kaupungilla? Rakenna toimiva ja kaunis kokonaisuus Second Female -vaatteiden avulla. Sujauta päälle kevyt pusero ja napakka minihame – maksiyläosan kontrasti tiukan alaosan kanssa pitää huolen, että asu pysyy naisellisena. Nahkaiset nilkkurit ja pehmeä neuletakki pitävät viiman loitolla. Piristä asua joko leikkisillä polvisukilla tai söpöillä pilkkusukkahousuilla. Minimalistiseen eleganssiin pyrkivä sujauttaa jalkaan ohuenohuet sukkahousut ja punoo hiukset naiselliseksi lettikruunuksi.

Tutustu myös