Imetysvaatteet & Äitiysvaatteet

Suositut filtterit
4 218 tuotetta

Imetysvaatteet & Äitiysvaatteet tuleville ja uusille äideille

Imetysvaatteet & äitiysvaatteet ovat erityisesti lasta odottaville ja jo synnyttäneille äideille suunniteltuja vaatteita. Meillä Zalandolla löydät tuhansien erilaisten ja erilaisiin tilanteisiin sopivien vaatteiden valikoimasta juuri omaan tyyliisi sopivat mallit.

Raskauden alettua ja edettyä hieman on yleensä hyvä panostaa muovautuvalle keholle suunniteltuihin vaatteisiin. Oikeanlaisista, venyvistä ja hyvin palautuvista materiaaleista tehdyt äitiysvaatteet tuntuvat mukavilta, näyttävät tyylikkäiltä ja kestävät vieläpä käyttöä monesti pitkälle imetysaikaankin. Monet imetysvaatteet & äitiysvaatteet ovatkin erityisesti suunniteltu siten, että ne toimivat pitkäikäisinä vaatteinä yhtä lailla odotusaikana ja lapsen jo synnyttyä.

Käytännöllisyys on imetys- ja äitiysvaatteissa valttia, joskaan kauneutta ja istuvuutta tietenkään unohtamatta. Imetysaikaa auttamaan on monissa kategorian vaatteissa asianmukaiset leikkaukset, jotka helpottavat imetystä niin liikenteessä kuin kotonakin. Odotusajan pyöristynyt vatsa otetaan puolestaan huomioon venyvien kankaiden lisäksi muun muassa lisämääränä kangasta ja esimerkiksi joissain vapaa-ajan paidoissa sivuleikkauksina.

Tuhansien vaihtoehtojen valikoima katumuodista juhlavaatteisiin

Löydät tarjonnastamme meillä Zalandolla tuhansien äitiysvaatteiden joukosta varmasti sopivat asut kaikenlaisiin tilanteisiin. Rennot college-tyyppiset ratkaisut ja erityisesti muuttuneelle vartalolle suunnitellut farkut ovat rennon tyylikästä katumuotia. Näyttävistä mekoista ja topeista löydät puolestaan esimerkiksi juhla-asuihin toivottua hohdokkuutta.

Arkea helpottavia ja olemista mukavammaksi tekeviä vaatteitä löytyy lukemattomia. Kenties haet imetysaikaan erinomaisesti sopivia kaarituettomia liivejä? Tai haluat laadukkaat pyöristyneelle vatsalle suunnitellut uimapuvut uintiharrastustasi jatkaaksesi? Asialliseen toimistopukeutumiseen hyvin istuvat neuleet, puserot ja bleiserit löydät myös uudelle ja tulevalle äidille suunniteltuina.

Mukaviin, istuviin ja tyylikkäisiin imetys- ja äitiysvaatteisiin pääset tutustumaan Zalandon verkkokaupassa vaikka kotisohvaltasi käsin. Valikoi omaan tyyliisi sopivista vaihtoehdoista mieluisat tuhansien tuotteiden valikoimasta, ja täytät helposti vaatekaappisi upeilla vaatekappaleilla. Sporttiset verryttelyhousut, viehkeät vapaa-ajan mekot, aina käytännölliset leggingsit ja kaikki muutkin vaatekaapin perustarpeet löytyvät nyt erityisesti lasta odottaville tai juuri synnyttäneille suunniteltuina.

Monipuolisia äitiysvaatteita kestävään kehitykseen nojaten

Lapset nähdään monesti tulevaisuutena ja tulevaisuutta ajatellen tarjoaa valtaosa imetys- ja äitiysvaatteiden valmistajista myös luonnonmukaisemmin valmistettuja tuotteita. Tuotteita, joissa perinteisesti tuotettujen vaatteiden laadun rinnalla on luontoa ajattelevien valmistustapojen ja -materiaalien mukanaan tuomaa vihreyttä.

Luontoa ja kestävää kehitystä valmistuksessaan enemmän vaalineet tuotteet on meillä Zalandolla merkitty vihreillä Kestävä kehitys -merkeillä. Kyseisten tuotteiden sivuilta löydät muiden olennaisten tuotetietojen lisäksi myös hieman tarkempaa infoa tuotteen valmistuksessa käytetyistä kestävän kehityksen toimista. Näitä on äitiys- ja imetysvaatteissa lukuisia, kuten kierrätettyjen materiaalien käyttö, ympäristöystävällisten nahanvalmistajien hyödyntäminen, luomumateriaaleilla valmistaminen ja metsätalouden sivutuotteena syntyneiden materiaalien käyttäminen.

Voitkin näin ollen halutessasi poimia ostoskoriisi esimerkiksi tulevalle äidille suunnitellun, vähintään 50% luomumateriaalista valmistetun hupparin tai ihanan istuvan yöpaidan. Kenties haluat panostaa odotusaikana pyöristyneen vatsan kanssa uuteen kauniiseen mekkoon? Tyylikkäästi laskeutuvan sifonkimekon löydät muun muassa vähintään 70% kierrätetyistä materiaaleista valmistettuna. Päädyt valinnoissa sitten perinteisiin tai kestävän kehityksen tavoin valmistettuihin tuotteisiin, löydät Zalandolla lähes varmasti etsimäsi imetysvaatteet & äitiysvaatteet!