Naisten farkkutakit

Suositut filtterit
697 tuotetta

Naisten farkkutakit ovat täydellisiä niin rennossa, urbaanissa kuin naisellisessakin tyylissä. Ne ovat kesän ehdoton suosikki, sillä farkku on materiaalina ihanteellinen: se hengittää, tuntuu mukavalta ja kestää kulutusta. Itseasiassa se saakin kulua, sillä kuluminen tekee takista vain coolimman. Naisten farkkutakki on yksinkertaisesti tyylikäs, käytännöllinen, muuntautumiskykyinen ja täynnä itsevarman tyyntä asennetta. Toimiipa se myös välikausien kerrospukeutumisessa!

Farkkutakit ovat täynnä upeita urbaaneja luomuksia ja klassikoita

Modernit farkkutakit ovat täynnä upeita yksityiskohtia, joilla on mutkatonta lisätä tyyliin sitä jotain persoonallista. Sinisten sävyjen rinnalla on raikkaita valkoisia ja minimalistisen siluetin luovia mustia farkkutakkeja, jotka sopivat täydellisesti sellaisenkin modernin naisen tyyliin, joka ei ole täysin hullaantunut farkkuun. Pitsiset tai kirjotut koristeompeleet, rispaantuneet helmat ja hihansuut, kangaspaikat ja karvakaulukset lyövät erottuvan leiman juuri sinun tyyliisi. Voit ammentaa inspiraatiota menneiltä vuosikymmeniltä: Luo rouhea look ylisuuren, kivipestyn ja kulutetun farkkutakin ympärille, joka tuo mieleen 90-luvun grunge-kaunottaret. Yhdistä takki mustiin skinny-farkkuihin, tiukkaan tai lyhyeen t-paitaan ja herrainkenkiin tai loafereihin. Retro 70-luvun birdie kuoriutuu lookista, jossa korkeavyötäröiset vaaleat farkut yhdistää tiukkaan tummemman siniseen farkkutakkiin, joka ulottuu juuri farkkujen vyötäröille. Moderni raikas tyyli syntyy kuviollisesta tai tummasta haalarista ja keskisinisestä farkkutakista. Helpoin tyyli on aina toimiva klassikko: mustat housut, valkoinen t-paita ja farkkutakki.

Farkkutakit ovat täydellisiä modernissa double denim -tyylissä

Kuulutko heihin, jotka välttelevät farkkutakkia, koska jalassasi on aina farkut ja mielestäsi tuplafarkku on enemmän not kuin hot. Kuitenkin double denim -trendi näkyy todella vahvasti tunnettujen tyyli-ikonien yllä niin katutyyleissä kuin sosiaaliseen mediaan näpsityissä kuvissa. Nyt on siis mahdollisuutesi kääriytyä ihanan rouheaan farkkuun päästä varpaisiin. Aikaisemmin samaa farkkupesua olevat housut ja takki olivat ehdoton ei, mutta nyt sekin on sallittua - tuplafarkku tehtynä oikein näyttää todella hyvältä! Kuitenkin, jos lainkaan epäröit, valitse sinisen farkkutakin kanssa mustat tai harmaat farkut, ja tyylistä tulee maltillisempi. Farkkutakkiin pukeutumisessa ratkaisee ainoastaan asenne!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista