Aavistelikohan nuori Gerry Weber 60-luvulla vaatekauppaa vanhempiensa autotallissa pyörittäessään, että vuosikymmenien päästä yksi maailman sadasta suurimmasta muotitalosta maailmassa kantaisi hänen nimeään? Hallen pienessä kaupungissa Saksassa muodista kiinnostunut nuori mies myös alkoi suunnitella vaatteita. Taitonsa Weber pisti peliin 70-luvun alussa perustaessaan ystävänsä kanssa naisten housuja valmistavan yrityksen. 80-luvulla syntyi puolestaan miehen nimeä kantava merkki. Laadukkaiden ja muodikkaiden tuotteiden lisäksi sysäys suureen suosioon oli muuan sponsoridiili. Steffi Graf oli tuolloin teini-ikäinen tennislupaus, jonka huima suosio siivitti myös Gerry Weberin menestystarinaa. Nykyään muotitalo työllistää tuhansia ihmisiä ja maailmalla on lähes 500 Gerry Weber -putiikkia! Merkki valmistaa housujen lisäksi tietysti paljon muutakin – kenkiä, paitoja, laukkuja ja leninkejä.

"Jännittävä, moderni ja vastustamattoman naisellinen"

Gerry Weber -tyyliin kuuluvat raikkaat, trendikkäät vaatteet, laukut ja kengät. Tyyli on osuva sekoitus klassisuutta ja uusia suuntauksia. Se on siis hyvää makua arvostavan naisen valinta. Selkeät linjat, huolitellut leikkaukset ja harkitut yksityiskohdat luovat harkitun ilmeen. Liiallisesta muodollisuudesta ei kuitenkaan tarvitse olla huolissaan! Jännittävän, tapahtumarikkaan elämäntavan inspiroimat vaatteet sopivat työpaikan lisäksi monenlaisiin tilaisuuksiin - konsertteihin, piknikeille ja ravintolaillallisille. Gerry Weber -tuotevalikoima on myös monipuolinen: se sisältää hillittyjä ja naisellisia yläosia, makeita takkeja ja juhliin sopivia mekkoja sekä rentoja hameita ja paitoja.

Gerry Weber merkitsee laatua ja luotettavuutta

Pukeutuminen ei tietenkään rajoitu pelkkiin vaatteisiin. Myös kengillä ja asusteilla on tärkeä rooli. Gerry Weberin kenkävalikoima on laaja: siihen kuuluu niin saapikkaita kuin ballerinojakin. Pistokkaat ovat muotokieleltään huippumuodikkaita, nilkkureissa on naiselliset korot. Valikoimassa on myös mukavia ja naisellisia matalalla korolla varustettuja sandaaleja. Viehkeyttä puolestaan lisäävät esimerkiksi materiaalien metallisävyt. Työpaikalle sopivat tietysti mustat, klassiset kävelykengät - korolla tai ilman. Myös laukkuja rakastavia naisia Gerry Weber hemmottelee. Oli mieleesi sitten mustat laukut ripauksella asennetta tai vaaleat, klassiset sävyt, olet löytänyt luottomerkin! Laukuissakin näkyvät klassiset muodot ja yksityiskohdat - sekä laadun arvostaminen ja kokemuksen tuoma varma jälki.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista