Mallisto

Suositut filtterit
847 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Upea Donna Karan tuo vaatteissaan ja asusteissaan New Yorkin kansainvälistä kulttuuria ja monimuotoisuutta yhdistelevää muodikasta tyyliä. Jo miljoonat naiset ympäri maailman ovat menettäneet sydämensä tälle luksusmerkille – oletko sinä seuraava DKNY-superfani? Brändin laadukkaat ja näyttävät tuotteet tuovat särmää trendikkyyttä ja korkealaatuista luksusta arkeen ja vapaa-aikaan. Hyppää mukaan DKNY-merkin maailmaan, tällä huippumerkillä ilmennät korkeaa tyylitajuasi!

Sesonkien vaihtuessa ja trendien jatkuvasti muuttuessa on tärkeää valita vaate- ja asustemerkikseen ajatonta tyyliä edustava supertaituri. DKNY-brändin avulla pidät itsesi mukana uudistuvissa muotivirtauksissa ja olet osa kokonaisvaltaista muotikokonaisuutta. Klassiset muodot, modernit leikkaukset ja kauniit linjat ovat DKNY-vaatteiden ja -asusteiden sydän, joita piristävät lisäksi raikkaat värivaihtoehdot sekä freesit sävyt.

Tyylikäs DKNY on ajattoman muodikkuuden kuningatar!

Kauniiden kenkien valikoimia on täydennetty muun muassa korkeilla kiilakoroilla koristetuilla tennareilla, joiden näyttävyyttä nostavat kullansävyiset niitit, tarroilla suljettavat remmit sekä DKNY-logoilla väritetyt erisävyiset kuosit. Sirot ballerinat tuovat tyttömäistä tyyliä pukeutumiseen pienillä kimaltavilla yksityiskohdillaan. Kauniilla ballerinoilla saa kruunattua niin korrekteihin menoihin sopivan kotelomekon, kesäisen pitsitopin ja farkkuhameen kuin rentojen, kulutettujen boyfriend-farkkujen sävyttämät asukokonaisuudet.

DKNY-asusteiden valikoimiin kuuluu huikeita näyttävän tyylin laukkuja. Sekä jokapäiväistä käyttöä että juhlavia tilanteita koristavat laukut ovat tärkeä osa naisellista pukeutumista. Näppärällä pikku-clutchilla, tilavalla käsilaukulla tai näppärällä olkalaukulla paitsi kannat tärkeimmät tavarat matkassasi, myös osoitat laadukasta tyylitajuasi! Voit valita kauniin laukkusi upeissa pastellisävyissä, klassisen tyylikkäänä, mustana tai DKNY-kuosiin verhoiltuna, näyttävän kirjavana vaihtoehtona. Olisiko sinun valintasi raikas herkullisen pinkki pikkulaukku, joka raikastaa tumman villakangastakin tai beigen trenssin luomaa asua. Valitsemalla kokonaisuuteen vielä samaa värimaailmaa edustavat hansikkaat ja huivin, on huikea tyyli syntynyt kuin itsestään!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista