Lasten huivit & kaulahuivit

Suositut filtterit
25 tuotetta

Lasten huivit ja kaulahuivit ovat asusteista hauskimpia. Ne voi kietoa kaulaan, hiuksiin, letittää toisiin huiveihin ja käyttää vyönä, tai pujottaa tyylikkäästi ranteen ympärille rannekorun tapaan. Kun opetat lastasi leikkimään asusteilla, saatat ilahtua luovan taaperosi kasvusta tyylikkääksi nuoreksi.

Lasten huivit ja kaulahuivit tuubeista kaulureihin

Viileinä sesonkeina kaulahuivi on lapsen ehdoton asuste. Ilman sitä ei kannata edes harkita ulos lähtemistä. Huivi pitää piltin tyytyväisenä suojaamalla herkkää kaulaa ja korvanlehtiä kylmältä ja viimalta samalla kun se koristaa kivasti muuta ulkoiluasua. Lapsista osa tykkää enemmän pitkistä kaulahuiveista, jotka päättyvät hassutteleviin pörrötupsuihin, toiset haluavat ennemmin kaulassa napakasti pysyvän kaulurin, joka ei taaperon vauhtia hidasta. Lasten makuun on myös tuubihuivi, jonka voi pujottaa helposti ITSE pään yli kaulaan tai harteille.

Lämpimillä keleillä lasten huivit ja kaulahuivit tuovat pukeutumiseen enemmän tyyliä kuin lämpöä. Kesähelteellä ne pitävät kuumuuden peräti loitolla ja viilentävät kevyen kesähuivin alle jäävää ihoa tai hiuksia. Hilpeä pikku hurmuri on täysin vastustamaton designer-huivi kaulassaan puhumattakaan kesämekossaan tanssahtelevasta kaunottaresta, joka heittää huivin välillä ilmaan piruetteja pyörähdellessään.

Ihanimmat lasten huivit ja kaulahuivit ovat niitä, joista lapset itse pitävät. Ne saattavat kaikessa kirjavuudessaan ja mielikuvituksellisesti käytettynä hämmästyttää joskus aikuista, mutta kannattaa antaa lapsen kokeilla vapaasti erilaisia yhdistelmiä. Vain siten hän oppii todelliseksi tyylien taitajaksi. Näytä esimerkkiä vaikkapa pukeutumalla pikku neidin tai herran kanssa samansävyisiin asusteisiin julkkisten tapaan tai hauskuuta pikku kaveria pukeutumalla välillä itsekin lasten kuoseihin.

Yhdistät helposti