Lasten matkalaukut

Suositut filtterit
44 tuotetta

Kesäloma, viikonloppureissu mummulaan tai vaikka yökylään ystävän luo – lasten matkalaukkuun mahtuvat monenlaiset tavarat, kuten pehmoisimmat unikaverit, rakkaimmat satukirjat ja lämmin pyjama. Siispä nyt on hyvä aika uudistaa lasten matkalaukut – täältä tullaan uudet seikkailut!

Pikkuisten matkalaukut ovat syötävän suloisia

Lasten matkalaukkujen kiehtova värimaailma, kuten pinkki, keltainen ja kirkas vihreä sekä erilaiset kuvat, kuten prinsessat, hevoset ja autot houkuttelevat lähtemään matkalle vaikka heti! Valitse matkalaukun koko sen mukaan, kuka haluaa kantaa omat tavaransa. Pienikokoinen, pyörillä liikkuva malli kulkee helposti mukana, tällöin myös perheen pienimmät saavat itse huolehtia tavaroistaan. Tai valitse tilavampi puuvillainen putkikassi, jonka vahvat hihnat ja kantokahvat mahdollistavat laukun olalla tai selässä kantamisen. Yksityiskohdat, kuten värikkäät vetoketjut ja taskut edessä ja sivuissa helpottavat matkalla, kun pienet tavarat kuten värikynät, lelut tai pelikonsolit pitää löytää helposti. Heijastimet ja heijastavat yksityiskohdat tuovat turvaa perheen pienimpien matkalle.

Lasten matkalaukut koko lapsikatraalle

Lasten matkalaukut ovat mukava piriste matkalle, kun eläinkuosit, värikkäät pallot ja kuviot erottuvat jo kaukaa. Valitse mieluisin malli ja väri yhdessä lastesi kanssa, he tietävät mistä tykkäävät. Mitäpä jos uudistaisit koko perheen matkalaukut kerralla kuntoon – luo yhtenäinen tyyli värikkäillä matkalaukuilla ja erotutte lentokentän ruuhkassa! Lasten matkalaukut, joissa seikkailevat prinsessat ja ponit ja runsaat kukkakuviot kiemurtelevat suloisesti, ihastuttavat pienimpiäkin kanssamatkustajia. Vauhdikkaat villikot ihastuvat ja innostuvat laukkuihin, joissa huristavat autot ja lentokoneet. Lasten kanssa matkustaessa on hyvä huomioida myös materiaalit: helposti puhdistettavat pinnat säilyvät puhtaina pidempään ja suojaavat myös yllättävältä sateelta. Hyvää matkaa!

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista