Penaalit

Suositut filtterit
101 tuotetta

Persoonalliset penaalit tuovat iloa kouluarkeen

Penaali on koulurepun tai -laukun ohella koululaisen tärkein hankinta. Se pitää kynät, kumit ja muut kirjoitusvälineet järjestyksessä ja samalla suojaa niitä. Penaalit ovat vuosikymmenten aikana kehittyneet koruttomista puisista tai metallisista koteloista pirteisiin ja pehmeisiin nykymuotoihinsa. Kyseessä ei ole enää yksin käyttötavara, vaan myös oman tyylin jatke.

Zalandon valikoimissa on lasten penaaleja laajassa värien ja kuvioiden kirjossa. Etsitpä sitten jotakin pelkistetyn tyylikästä koulutarvikkeidesi säilyttämiseen tai vähän leikkisämpää designia, löydät sen täältä. Mukana on monia laatumerkkejä, joille on tärkeää valmistaa kestäviä tuotteita ja käyttää niiden valmistuksessa kierrätysmateriaaleja ja uusiutuvaa energiaa.

Joskus pienikin asia voi piristää harmaata päivää. Se voi olla opettajalta tai kaverilta saatu kehu, koulumatkalla bongattu koira tai jopa vain laukusta esiin kaivettu sievä penaali, johon katse jää viipyilemään oppitunnin aikanakin. Esteettisistä asioista voi saada paljon iloa.

Penaali pitää kynät turvassa

Penaalin ensisijaisena tehtävänä on säilyttää koulussa ja kotiläksyissä tarvittavia kirjoitustarvikkeita. Kynät kulkevat sen sisällä turvallisesti koulumatkoilla ja ne on helppo sieltä aina tarvittaessa löytää. Hyvä penaali on samaan aikaan sekä riittävän tilava että myös kompakti.

Nykypäivän penaalit ovat kankaisia, yleensä polyesteristä valmistettuja pitkänmallisia pussukoita. Ne avataan ja suljetaan vetoketjuilla, joskus myös tarroilla. Taskuja ja lokeroita voi olla useampiakin. Jos mukana kulkee paljon erilaisia kyniä ja muita pikkutarvikkeita, on tällainen useampaan osioon jaettu penaali paras valinta. Joissakin malleissa on myös kätevä kahva, josta penaalin voi vaikka kiinnittää reppuun. Se löytyy täten aina nopeasti eikä huku kirjojen alle.

Penaalit ovat päivittäin kovassa käytössä. Perinteiset lyijykynät ja puuvärit värjäävät penaalin sisustan nopeasti ja saattaapa joskus käydä niinkin, että säiliöteroitin päättää sen sisällä aueta itsekseen. Penaali on kuitenkin helppo ja vaivaton pestä pesukoneessa muiden pyykkien joukossa. Pesun jälkeen se onkin taas aivan uudenveroinen ja raikas.

Penaalien riemukas kirjo

Jopa penaalin kaltainen pieni käyttötavara kertoo paljon omistajastaan. Se voidaan laskea asusteeksi siinä missä vaikka käsilaukku tai lompakkokin, joten sen ulkonäkö ei ole yhdentekevä. Zalandolta löydät taatusti oman näköisesi penaalin.

Onko tyylisi retrosta inspiroituva? Pidätkö futuristisen kiiltävistä materiaaleista? Vai oletko söpöjen yksityiskohtien ystävä? Kaikkiin näihin mieltymyksiin on olemassa juuri sopiva tuote. Tarjolla on hyvin yksinkertaisia ja funktionaalisia malleja, joissa käytännöllisyys ja hillitty tyyli yhdistyvät. Toisaalta valikoimiin kuuluu runsaasti veikeitä kuvioita, kuten uudelleen keksittyjä eläinprinttejä värikkäällä twistillä. Monissa malleissa on mukana jokin hauska maskotti avaimenperän muodossa.

Zalandon lasten penaalit -kategoria pitää sisällään moniin eri tarpeisiin ja tyyleihin sopivia tuotteita, joissa laatu on ykköskriteeri. Olit sitten taitelijasielu, joka kuljettaa mukanaan kokonaista värikynien arsenaalia tai aloitteleva novelisti, jonka tärkein väline on laadukas lyijykynä – hyvä penaali on lähtökohtasi menestykseen.