Lasten pipot

Suositut filtterit
373 tuotetta

Lasten pipot kaikille keleille – kesään, välikausiin ja talven pakkasille

Zalandon lastenvaatevalikoimasta löytyy runsaasti pipoja erilaisiin käyttötarkoituksiin, niin kesään, välikausia varten kuin talveenkin. Osassa pipoista on lämmin vuori, joten ne suojaavat lapsen päätä hyvin talven pakkasilla.

Lasten pipoista löydät myös pään yli pujotettavia, huppumallisia päähineitä. Huppupipot pitävät pään lisäksi lapsen herkän kaulan lämpimänä ilman, että mikään kiristää ikävästi.

Toiset pipoistamme ovat puolestaan kevyitä, esimerkiksi kokonaan puuvillaisia. Niissä voi olla otsan edessä lippa, niskan suojana kangaspala ja lisäksi leuan alta solmittavat narut. Tällaiset pipot sopivat erinomaisesti kesän kuumimmillekin helteille ja hiekkarannoille. Narut pitävät päähineen paikallan myös kovassa menossa.

Värejä, kuoseja ja tehosteita jokaiseen tyyliin ja makuun

Zalandon lasten pipojen joukosta löydät sopivia vaihtoehtoja jokaiseen makuun. Tarjolla on yksivärisiä, monivärisiä ja kuosillisia pipoja. Kuoseista löytyy esimerkiksi kukkia, eläimiä, raitoja ja ruutuja.

Pipoissa on mitä erilaisimpia tehosteita, kuten rusetteja, tupsuja ja ihastuttavia pieniä korvia. Osasta päähineistä on myös esimerkiksi leuan alta solmittavat nauhat. Joukkoon mahtuu lisäksi solmupipomalleja perheen pienille tulokkaille ja turbaaneja hieman persoonallisemman tyylin täydentämiseen.

Hieman isommille ja kenties jo merkkitietoisemmille lapsille ja nuorille Zalandolta löytyy hillitympiä yksivärisiä pipoja tupsulla tai ilman. Meillä on myynnissä myös eri brändien omilla merkeillä koristeltuja pipoja ja esimerkiksi pipoja, joissa on lasten ja nuorten suosimia, pelimaailmasta tuttuja kuvioita ja symboleita.

Yllätä iloisesti lasten pipot sisältävillä lahjaseteillä

Etsitkö lahjaa vastasyntyneelle pienokaiselle? Zalandon pipojen valikoimasta löytyy sekä suloisia pipoja että useamman pipon settejä, jotka soveltuvat hyvin mukaan viemisiksi.

Lahjasetit voivat pitää sisällään esimerkiksi pipon ja kätevän yhteensopivan kaulalapun. Kaulalapulla suojaat tyylikkäällä tavalla muita vaatteita maidolta ja ruoalta. Tarjolla on myös esimerkiksi settejä, jotka pitävät sisällään pipon, bodyn ja sukat. Pidä mielessä myös kattavammat vaate- ja asustepaketit, joissa on mukana vaikkapa pipo, useampi body ja housut.

Asusteyhdistelmillä voit yllättää myös hieman isomman lapsen tai teinin iloisesti. Valikoimiimme kuuluu vähän viileämmille keleille ja jopa talvipakkasille sopivia pipon ja hansikkaiden yhdistelmiä sekä settejä, joissa on pipo ja kaulaliina.