Suodatin

Lasten pipot, hatut & lakit

574 tuotetta

Lasten pipot, hatut ja lakit ovat paitsi arkipukeutumisen tarpeellisimpia ja käytännöllisimpiä vaatekappaleita, myös mainioita muotiasusteita, joiden avulla tyyliä voi vaihtaa vauhdilla. Päähineen avulla lapsi voi sonnustautua iloa tuovaksi väriläiskäksi, katumuodin edelläkävijäksi, innokkaaksi urheilufaniksi tai vaikka hauskaksi eläinhahmoksi tai pieneksi menninkäiseksi.

Ei oikeastaan ole vuodenaikaa, jolloin lasten pipot, hatut ja lakit eivät tulisi tarpeeseen. Silloinkin, kun ilman päähinettä ehkä lämpötilojen puolesta pärjäisi, tahtoo moni lapsi sonnustautua pipoon tai lätsään pelkästään tyyliseikkojen takia. Kesäisin lippalakit ja lierilliset hatut ovat ehdottomia varusteita suojaamaan etenkin perheen pienimpien silmiä ja kasvojen herkkää ihoa auringon poltteelta. Muhkeat tupsut, raikkaat värit ja paksun pehmeät materiaalit tekevät pipoista talven suosikkitamineita. Talvipakkasten lämpimintä muotia edustavat runsaat karvalakit ja kylmiin oloihin suunnitellut retkeilypipot, joilla pärjää vaikka Lapin tuntureilla. Kaulurimalliset päähineet suojaavat samalla myös kaulaa, niskaa sekä leukaa.

Lasten pipot, hatut ja lakit suojaavat säältä ja kruunaavat persoonallisen tyylin

Pipo on aina tarpeellinen asuste, joka paitsi lämmittää ja suojaa päätä, myös pelastaa nuoren tyylitaiturin bad hair dayn ja tuo uutta ilmettä asuun kuin asuun. Pipoja onkin hyvä olla kaapissa montaa eri sävyä ja mallia, sillä niillä voi asustaa arkisen asukokonaisuuden hauskemmille urille. Kokeile esimerkiksi pipon kanssa mätsäävää huivia, kenkiä tai vyötä. Valikoimista löydät sopivat mallit niin skeittarilapsille, urheilijoille kuin vaaleanpunaisen prinsessamuodin ystävillekin.

Koulujen pipopakot ovat nykyään menneen talven lumia. Siinä missä entisajan tyylitietoiset lapset kärvistelivät välitunnilla paljain päin pakkasessa, on nykypäivänä tilanne pikemminkin päinvastainen: lasten pipot, hatut ja lakit ovat nousseet todellisiksi hittiasusteiksi.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista