Lasten pipot, hatut & lakit

Suositut filtterit
1 017 tuotetta

Tyylikkäät ja söpöt lasten pipot, hatut ja lakit

Paras hattu lapsille on valinta, joka riippuu päähineen käyttötarkoituksesta. Pipot, lakit ja muut päähineet ovat suosittuja vaihtoehtoja sekä lapsille että aikuisille. Lämpimät pipot on yleensä suunniteltu pitämään lapsen pää suojassa kylmältä. Trendikkäitä kissankorvallisia pipoja tai tupsupipoja käytetään ensisijaisesti niiden ulkonäön vuoksi, mutta nekin toki pitävät pään ja korvat lämpiminä. Lippalakit ja aurinkohatut auttavat pitämään auringon poissa lapsen silmistä ja voivat auttaa estämään auringonpolttamia kasvoilla ja kaulalla.

Pienimmät lapset puetaan mukavasti ja hellästi miellyttäviin ja joustaviin vauvanmyssyihin. Lasten päähineiden valmistuksessa käytetään usein puhdasta puuvillaa ja helppohoitoisia puuvillasekoituksia, koska ne sopivat myös herkälle iholle. Nykyään monet valmistajat tarkastavat puuvillahattujensa haitallisten aineiden varalta OEKO-TEX®:n STANDARD 100 -standardin mukaisesti.

Mukavuus on uskomattoman tärkeää lasten pipoissa ja hatuissa. Joustava kangas ja pehmeät materiaalit varmistavat, että päähineet pysyvät turvallisesti päässä ja eivätkä luisu pois vauhdikkaissa ulkoleikeissäkään. Meiltä löydät lukuisia huippubrändejä, jotka ovat erikoistuneet vauvojen ja lasten söpöjen päähineiden, pipojen ja hattujen valmistukseen ja jotka keskittyvät usein myös vastaamaan pienten asiakkaidensa tarpeisiin.

Talvikauteen lasten pipo on paras päähine

Pipo tai muu lämmin hattu saattaa olla tarpeen alueesi säästä riippuen. Joissakin talvipäähineissä on korvaläpät, jotka laskeutuvat luonnollisesti lapsen korvien päälle pitämään ne lämpimänä. Talvipäähine on usein valmistettu lämpimästä materiaalista, kuten villasta tai paksusta langasta eristeeksi. Varmista, että lapsi kokeilee hattua ennen sen ostamista varmistaaksesi sopivuuden.

Syksyn tullen hatut ja pipot vauvoille ja lapsille ovat ehdottoman välttämättömiä. Pienet lapset ja vauvat tarvitsevat hattuja suojaamaan pieniä, herkkiä korviaan suurimman osan vuodesta, mutta isompien lasten tulisi myös käyttää hattua tai pipoa jo lämpötilan lähentyessä nollaa.

Kuten kaikissa muissakin vaatteissa, on suuri mahdollisuus, että lapset eivät vaivaudu käyttämään pipoa, elleivät he pidä sitä mukavana, siistinä ja miellyttävänä. Siksi meillä on valtava valikoima päähineitä, joten jokaiselle löytyy aina jotakin. Valikoimassa on muun muassa villaa ja puuvillaa. Tarjolla on minimalistisia, yksivärisiä ja pipoja väreillä, tupsuilla ja muilla ihanilla yksityiskohdilla.

Suuri valikoima laadukkaita lasten lakkeja

Uutta lapsen hattua tai päähinettä ostettaessa on tärkeää miettiä, mihin sitä käytetään. Jos sitä käytetään esimerkiksi hiihtoretkellä, jossa lapsi on ulkona lumessa useita tunteja peräkkäin, niin päähineessä on tärkeää, että siinä on hyvä vuori, joka peittää molemmat korvat kunnolla.

Pyrimme tarjoamaan jokaiselle jotakin, joten löydät kaiken kudotuista hatuista aina tyylikkäisiin ja kesäisiin kalastajanhattuihin. Monet neulotut hatut sisältävät villaa, jotta lapset pysyvät turvassa ja lämpimänä kylmässäkin säässä. Joidenkin hattujen UV-kerroin on 50+, mikä takaa lapsille optimaalisen suojan auringon haitallisilta säteiltä. Lisäksi on valikoima erilaisia, värejä ja kuvioita, jotta löydät jotain, joka sopii lapsesi makuun.

Selaa valikoimaamme jo tänään ja tee upeita löytöjä! Voit aina käyttää suodatintamme etsiäksesi tiettyä kokoa, jotta näet vain tarkat koot, jotka sopivat lapsellesi. Voit myös suodattaa merkin, värin ja hinnan mukaan, jolloin näet helposti vain sinua kiinnostavat lasten hatut ja pipot.