Plus size

Miesten muotia ko'oissa XXL–8XL

Kaikki tuotteet
Tuotteet
Koko
Huippubrändit
Kuumat diilit

Huippubrändit

Lisää brändejä

Isojen miesten vaatteet

Ajattomat klassikot ja uusimmat trendit joka koossa

Isot koot -valikoimasta löydät tämän hetken viimeisimmät miesten trendituotteet sekä rakastetut klassikot – juuri sinulle oikeassa koossa. Miesten plus size -muotitarjonta on viimevuosien aikana kasvanut räjähdysmäisesti. Enää ei ole hankalaa löytää hyvin istuvia ja trendikkäitä vaatteita isoille miehille, sillä useat suosikkisuunnittelijat ja merkit ovat lanseeranneet omat plus size -mallistonsa. Unohda siis muodottomat ylisuuret vaatteet ja löydä omaa tyyliäsi korostavat yksilölliset vaatteet laajasta tarjonnastamme.

Isot koot, iso valikoima

Isojen miesten vaatteet mielletään usein persoonattomiksi ja jopa tylsiksi, vaikka näin ei tarvitsisi olla. Jokaisella miehellä pitää toki olla vaatekaapissaan riittävästi perusvaatteita, mutta persoonallisia ratkaisuja on niitä haluaville saatavilla. Yksityiskohtien ja erilaisten printtien avulla saat uutta ilmettä tyyliisi, olipa se sitten klassisen herrasmiesmäinen, reippaan sporttinen tai astetta rockimpi. Lämpimistä huppareista ja flanellipaidoista löydät tyyliisi sopivat ratkaisut, joihin viileänä aamuna on mukava pukeutua. Laadukkaat luonnonmateriaaleista valmistetut neuleet taas tuovat välittömästi eleganttia ilmettä asuusi. Klassinen kauluspaita on aina muodikas, ja valkoinen t-paita näyttää hyvältä kenen tahansa päällä.

Miesten plus size -vaatteet seuraavat ajan trendejä

Tällä hetkellä suurimpana trendilinjauksena on ajattomuus, laadukkuus ja autenttinen maanläheisyys. Materiaaleina suositaan luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa ja puuvillaa. Tavallisten käyttövaatteiden muotiin pyritään yhdistelemään urheilumuodista tuttuja linjoja, mukavuutta ja toiminnallisuutta. Vaatteiden tulisi siis sopia moneen eri tilaisuuteen. Isot koot -mallisto tarjoaa sinulle kattavan valikoiman trendikkäitä ja käytännöllisiä ratkaisuja. Myös miehillä on lupa irroitella asusteilla. Täydennä tyylisi kellolla, vyöllä tai vaikkapa värikkäillä sukilla. Kokeile räikeää t-paitaa hillittyjen farkkujen kanssa. Miltä näyttää, jos lisäät tyyliisi vielä vyön ja persoonalliset, omaa silmääsi miellyttävät kengät? Muutamalla perusvaatteella pääset jo pitkälle, mutta asusteilla ja yksityiskohdilla korostat persoonallisuuttasi ja muutat lookiasi haluamaasi suuntaan.

Näytä vähemmän

10% alennusta seuraavasta tilauksestasi? *

Tilaa Zalandon uutiskirje: saat 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Lähetämme sinulle tarjouksia, tyylivinkkejä ja tietoa uusista trendeistä.

Tietosuoja-sivulta voit lukea lisää siitä, miten Zalando käsittelee dataasi.