Get the look
Tyyli-ideoita sinulle

Plus Size Kauppa - Plus koot miehille

Miesten Plus-koon vaatteet kaikkiin tilanteisiin

Jokaiseen päivään ja kaikenlaisiin tilanteisiin soveltuvat miesten Plus-koon vaatteet tarjoavat huimasti erilaisia vaihtoehtoja pukeutumiseen. Tyylittele komeille juhla-asuilla, viimeistele katutyylisi trendikkäillä vaatekappaleilla ja täytä vaatekaappisi laadukkailla arjen perusvaatteilla. Oli kesä tai talvi, löydät korkealaatuiset plus-koon vaatteet valikoimistamme helposti arkeen, juhlaan ja vapaa-ajalle.

Aina ei ole helppo löytää komeita, istuvia ja laadukkaita vaatteita suuremmissa kokoluokissa. Meillä Zalandolla löydät kuitenkin miesten plus-koon vaatteet kätevästi yhdestä osoitteesta ja voit vieläpä tehdä ostokset huolettomasti vaikka kotisohvaltasi käsin. Jokaiseen päivään kuuluvista alusvaatteista ja t-paidoista alkaen voit lähteä rakentamaan omaa lookiasi pohjautuu se sitten urbaanin trendikkääseen katutyyliin, asialliseen pukuja hyödyntävään linjaan tai arkisen mukavaan college-asustukseen.

Denim-tuotteiden osastolta löydät erittäin kattavan valikoiman plus-kokoisia farkkutuotteita useilta huippubrändeiltä. Jokaiseen vuodenaikaan sopivat farkut löydät monilla eri leikkauksilla, tyyleillä ja väreillä varustettuna. Kesälookiisi saattaa hyvinkin istua puolestaan farkkushortsit. Ryhdikkäät farkkutakit voit valita perinteisen sinisen värin lisäksi myös muun muassa mustana tai savenruskeana. Täydellisen farkkuvaatteiden valikoimamme täydentää komeat denim-kauluspaidat.

Plus-koon juhlavaatteet jokaiseen tilaisuuteen

Tärkeiden juhlien lähestyessä ja muuten vain komean juhlavien vaatteiden hankinnan tullessa ajankohtaiseksi, löydät plus-koon juhlavaatteet meillä Zalandolla kätevästi. Kaikki tyylikkään juhla-asun osat puvun paidasta kenkiin ja näyttäviin asusteisiin paikannat yhdestä paikasta. On kyseessä sitten vakavampien tilaisuuksien pukeutumistarve tai riehakkaisiin pikkujouluihin varautuminen, löydät tarvitsemasi miesten plus-koon vaatteet meiltä.

Valmiit pukuratkaisut, joissa mukana tulee takki ja housut, ovat mainio ratkaisu uutta pukua hankkiessa. Näiden kaveriksi löydät meiltä myös tarpeelliset kauluspaidat, kengät, plus-koon vyöt ja vaikkapa komean rannekellon kokonaisuutta täydentämään. Yksittäisen puvun osan, kuten korkealaatuisen puvuntakin, hommaamalla erikseen saat puolestaan rakentaa kokonaisuuden entistäkin vapaammin. Aloita juhla-asun luominen esimerkiksi BOSSin komealla puvuntakilla ja valikoimistamme löytyvillä kravatin ja taskuliinan yhdistelmillä, niin olet matkalla jo kohti äärimmäisen tyylikästä asukokonaisuutta.

Kenties etsit ihan vain vapaa-ajalle ja illanviettoon sopivaa reilukokoista kauluspaitaa? Useat verkkokauppamme mallit monilta laatuvalmistajilta odottavat. Tartu klassiseen ruutukuvioon, aina tyylikkäisiin yksivärisiin malleihin tai vaikka hoikentavaan pystyraitaan. Räväytä rennon punaisella tai keltaisella mallilla, tai pysyttele klassisessa mustan ja valkoisen puvunpaidan komeudessa. Vapaa-ajan kauluspaidat sopivat niin rentojen shortsien, farkkujen, kuin puvunhousujenkin kaveriksi, joten juuri monikäyttöisempää paitamallia et helpolla löydä!

Näyttäviä tyylejä laadukkaista materiaaleista

Useita satoja miesten plus-koon vaatteita ja asusteita kattavasta valikoimastamme löydät luonnollisesti paljon erilaisia materiaaleja ja kuosiratkaisuja, joista valita. Löydät tarjonnasta kaikkea perinteisistä puuvillavaatteista polyesteriä hyödyntäviin pukuihin. Asusteiden suurella kavalkadilla täydennät jokaisen asukokonaisuuden esimerkiksi komealla kellolla, aurinkolaseilla tai asukokonaisuuteen sopivilla laukuilla.

Tärkeä osa modernia pukeutumista on monelle myös luonnon huomioiminen vaatteiden valmistuksessa. Luonnonmukaisuuteen eri tavoin valmistuksessaan ja materiaaleissaan panostaneita brändejä löytyy meillä Zalandolla runsaasti ja tunnistat näihin metodeihin nojanneet tuotteet helposti vihreästä Kestävä kehitys -merkistä. Kyseisellä merkillä varustettujen tuotteiden lisätiedoista löydät myös hieman lisäinfoa käytetyistä kestävän kehityksen metodeista. Näitä on useita, kuten valmistusprosessissa käytetyn veden määrää vähentävä luomumateriaalien käyttö ja valmistusmateriaalien elinkaarta pidentävä, sekä näin jätteen määrää vähentävä kierrätettyjen materiaalien hyödyntäminen. Monet brändit hyödyntävät myös muita kekseliäitä luonnonmukaisuustoimia, kuten innovatiivisten metsäpohjaisten materiaalien käyttöä.

Löydät halutessasi valikoimistamme helposti esimerkiksi vähintään 50-prosenttisesti kierrätetyistä materiaaleista valmistetut aurinkolasit asukokonaisuuttasi täydentämään. Tai komean merkkihupparin, jossa on käytetty vähintään 50-prosenttista luomupuuvillaa. Osuu valintasi sitten kestävään kehitykseen nojaavin tai perinteisin valmistustavoin tehtyihin tuotteisiin, voit luottaa kattavan valikoimamme korkeaa laatuun. Tervetuloa Zalandolle tekemään upeita löytöjä suuresta miesten plus-koon vaatteet -valikoimastamme!