Mallisto

862 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Kaksi ompelukonetta, viisi työntekijää: vuonna 1889 Carharttin yrityskuva oli vielä hyvin erilainen kuin tänään. Tätä nykyä Carhartt WIP on tunnettu tyylikkään raikkaasta tyylistään ja yhdysvaltalaismerkki nauttii suurta suosiota. Miksi? Me paljastamme sen sinulle.

Moderneja puseroita, trendikkäitä takkeja, mukavia farkkuja ja rentoja paitoja; Carhartt-muoti ei vetoa ainoastaan miehiin, vaan ilahduttaa myös naisia. Tästä huolimatta merkkiin liittyy mielikuva miehisyydestä. Yrityksen perusajatuksena aikanaan nimittäin oli valmistaa työvaatteita miehille, mikä näkyy mallistossa edelleen. Tutustu seuraavassa Carhartt WIPin houkuttelevimpiin asuihin.

Carharttin must-tuotteet

#paidat: Perus-t-paita vai mieluummin jotakin veikeämpää? Carhartt-paitojen valikoima ulottuu kaikenvärisistä peruspaidoista logoprinttien kautta trendikkäisiin painatuksiin. Tältä trendimerkiltä löydät niin klassiset t-paidat – myös pitkähihaisina – kuin kevyet svetarit. Etenkin valkoinen paita on ajaton klassikko. Suosittuja värejä ovat myös musta, antrasiitti, havunvihreä ja voimakas punainen. Kauluspaidoissa mennään pelkistetympään suuntaan; yksiväriset vaaleansiniset ja harmaat kauluspaidat säilyttävät ruudullisten vaihtoehtojen rinnalla hillityn ilmeensä.

#housut: Muodikkaiden bootcut-kangashousujen lahkeet kääritään nyt ylös. Ajankohtaisia värejä ovat etenkin tumma yönsininen ja beige. Myös cargo-housut vain kasvattavat suosiotaan. Farkkujen kohdalla voit luottaa slim fitiin. Yhdistä niihin sporttiset kangastennarit sekä leveä svetari tai simppeli t-paita. Asukokonaisuuden viimeistelee viileän tyylikäs nahkatakki.

#takit: Carhartt-takit ovat ehdottoman in juuri nyt – eikä ihme. Pakollinen bomber-takki, trendikäs anorakki tai muodikas untuvatakki korostavat kaikki tyylitietoisuuttasi ja sopivat lookiisi. Ota ne osaksi arkityyliäsi ja viihdyt varmasti.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua

Villiä vapauden kaipuuta ja omaehtoista tekemisen meininkiä

Carhartt WIP, skeittaajien kulttimerkki

Amerikkalainen Carhartt on laajentanut vuosien vieriessä työvaatteista trendikkääseen katumuotiin. Siksi se hallitsee pakottoman pukeutumistyylin ja käyttötilanteiden elastisen ennakoinnin.

Arjen teeskentelemättömät t-paidat huolivat parikseen farkut ja kivannäköiset shortsit. Superkätevät reisitaskuhousut tarjoavat helppoa säilytystilaa avaimille ja muille välttämättömyystarvikkeille. Neuleista bongaat simppeliä linjakkuutta katseita keräävillä tehosteilla sievistettynä. Kauluspaidoissa on luonnetta ja laatua työmaalle, mutta myös riuskoihin vapaa-ajan harrasteisiin. Carharttilla on kuumaa katumuotia laskeviin lämpötiloihin. Kevyet takit, välikausitakit ja talvitakit ovat vakiohankintoja sinulle, tasokkuutta vaativa ulkoilmaihminen. Niiden alle mahtuvat näyttävien logojen koristamat colleget. Asuun sopii vielä kiva reppukin. Älä palelluta ajatushautomoa aamukävelyllä, lämmitä päätä muhkealla myssyllä tai kivasti kuvioidulla pipolla tai lippiksellä.

@zalando Carhartt Zalandolla

Kulttimerkin skeittimuotia elämänjanoisille ihmisille

Carhartt WIP

Duunaatko ihan omia juttujasi ja rakastat raikasta ilmaa? Jos näin on, olet löytänyt tästä oman luottobrändisi.

Yhdysvaltalainen Taylor Kinney asettuu karismaa tihkuvan kadunmiehen tyylimalliksi todella hyvin: reilu takki massiivisilla paikkataskuilla, perushuppari ja väljän istuvuuden farkut. Siinäkö oli kaikki tarpeellinen? Siinähän se, tämä iskevä trendikkyys toimii myös omia polkujaan kulkevilla naisilla. Ensinäkemältä Carhartt WIP tekee selkeän tyylin vaatteita. Yksityiskohdat ovat täynnä rauhanomaisia tehokeinoja jenkkityylisillä vivahteilla. Farkkujen pesut ovat ajan tasalla, vaatteiden huolitellut saumat rohkeasti näkyvillä. Asennetta ilmaisevat printit kertovat omaa kieltään käyttäjänsä menevästä asenteesta. Carhartt värittää vaatteensa pääosin hillitysti, yhdistelet maanläheisiä ja raikkaita sävyjä vivahteikkaasti keskenään. Värimaailmaa on helppo täydentää viimeisillä trendiväreillä milloin tahansa.

@zalando Carhartt