Suositut filtterit

Sand Copenhagen - Klassisen kaunista skandinaavista suunnittelua

Sand Copenhagen on tanskalainen brändi, joka tarjoaa ajattoman kauniita vaatteita arkeen ja juhlaan. Vaikka merkin juuret ovat Tanskassa, niin brändissä yhdistyvät skandinaavinen nykyaikainen muotoilu ja italialaisen muodin perinne. Italiasta tulee upeiden materiaalien ja laadun arvostus, Tanskasta puolestaan skandinaavisen tyylin ja designin ajatus.

Merkin tyyliin kuuluvat neutraalit sävyt ja laadukkaat materiaalit. Skandinaaviselle tyylille uskollisesti vaatteiden leikkaukset ja kuvioit ovat hillittyjä. Sand Copenhagenin vaatteet kestävät aikaa, eikä sinun tarvitse pelätä, että ne menevät heti pois muodista.

Sand Copenhagen Zalandolla

Zalandolta löytyy kattava valikoima merkin tuotteita. Vaatteita on siistiin toimistotyöhön ja myös rennompaan oleiluun. Kaikki vaatteet ovat merkille uskollisesti ajattomia ja neutraaleja. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisivat tylsiä. Valikoimasta löytyy vaatteita myös mielenkiintoisilla kuvioilla ja trendikkäillä leikkauksilla. Trendikkäät vaatekappaleet täydentävät hyvin valikoiman neutraaleja vaatteita.

Täydellisen toimistolookin rakennuspalat

Zalandon valikoimasta löytyy laajasti kauniita Sand Copenhagenin vaatteita, joilla luot toimivan toimisto-lookin. Kauniit ja väljät leikkaukset vaatteissa takaavat sen, että vaatteet tuntuvat mukavilta päällä koko työpäivän ajan. Yhdistä vaikka ryhdikäs jakku ihanaan kotelomekkoon.

Tyypilliseen toimisto-lookiin kuuluu tietenkin myös hyvin istuvat suorat housut. Laadukkaat housut ovat hyvä pohja lähteä rakentamaan siistiä asukokonaisuutta. Yhdistä vaikka suorat housut ihanan pehmeään villaneuleeseen tai keveään sifonkipaitaan. Hyvin istuva ja kaunis asukokonaisuus tuo itsevarmuutta ja lisäenergiaa työpäivään.

Rento ja tyylikäs vapaa-ajan asu

Työpäivän jälkeen haluat ehkä vaihtaa päälle jotain mukavampaa, mutta tyylikkyydestä tinkimättä. Valikoimasta löytyy kevyitä satiinimekkoja, jotka näyttävät hyvältä esimerkiksi saappaiden ja neuleen kanssa. Mukavat kangashousut yhdistettynä rentoon bleiseriin on loistava yhdistelmä esimerkiksi kahvitteluun ystävien kanssa. Viileämmällä säällä lämmin villaneulemekko on varma ja tyylikäs valinta.

Tyylikäs takki kruunaa kokonaisuuden

Takki on olennainen osa tyylikästä asukokonaisuutta. Sand Copenhagenin takit ovat samaan aikaan sekä trendikkäitä että klassisen kauniita. Materiaaleissa on suosittu luonnonkuituja, kuten villaa ja ylellistä kashmiria. Valikoimasta löytyy klassisten villakangastakkien lisäksi myös lämpimiä toppatakkeja. Värimaailma koostuu neutraaleista tummansinisestä, harmaasta ja beigestä. Joukosta löytyy myös muutamia kauniisti kuvioituja villakangastakkeja. Ulkotakkien lisäksi valikoimassa on myös runsaasti jakkuja ja kevyempiä takkeja, joita voi käyttää vaikka sisällä asukokonaisuutta piristämään. Kerrostaminen vaatteilla näyttää hyvältä. Yksinkertainen kotelomekko saa täysin uuden ilmeen kuvioidun bleiserin kanssa.

Helposti yhdisteltäviä vaatekappaleita

Sand Copenhagenille ominaiset neutraalit värit ja hillityt mallit helpottavat vaatekappeleiden yhdistelemistä keskenään. Vaatteiden värimaailmat ja tyylit sointuvat kauniisti yhteen. Aamujen vaatekriisit helpottavat, kun vaatekaapista löytyy luottovaatteita, jotka kaikki sopivat yhteen keskenään. Neutraalien vaatteiden lisäksi voit hankkia muutamia kuviollisia ja värikkäämpiä vaatekappaleita. Ne piristävät asukokonaisuutta tai sopivat päiviin jolloin haluat erityisesti korostaa omaa tyyliäsi.

Ajattomat vaatteet ovat ympäristöystävällisiä

Tyylikkäät ja ajattomat vaatekappaleet ovat myös ympäristöystävällinen valinta. Kun vaate on neutraali ja laadukas, siihen ei kyllästy nopeasti, eikä se mene niin nopeasti pois muodista. Ajatonta vaatetta voi käyttää pidempään ja se kestää tyylikkäänä sesongista toiseen. Sand Copenhagenin valikoimasta löytyy juuri tällaisia vaatekappaleita. Säästät myös ympäristöä, kun käytät ajattoman laadukkaita vaatteita, joita ei tarvitse uusia joka vuosi.

Yksinkertaista laatua

Zalandolta voit hankkia Sand Copenhagenin vaatteita, joiden avulla luot ajattoman tyyliin niin arkeen kuin juhlaan. Merkissä yhdistyvät minimaalinen skandinaavinen tyyli ja trendikkäät muodot sekä mallit. Kauniilla väreillä ja tyylikkäillä leikkauksilla merkki on luonut joukon ylellisen yksinkertaisia vaatekappaleita. Merkki haluaa panostaa laatuun ja sen huomaa esimerkiksi vaatteiden materiaaleissa. Sand Copenhagenilla yksinkertaisuus on kaunista.