152 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Skandinaavisen puhtaita leikkauksia, italialaisia laatukankaita ja klassista tyyliä modernilla otteella – tätä kaikkea on Sand Copenhagen. Tanskalaismerkin filosofiaa luonnehtii täydellinen tasapaino klassisen tyylin ja kokeellisen modernin tyylin välillä. Mitään ei ole liikaa eikä liian vähän. Jokaisessa vaatteessa on aina sitä jotain, mikä tekee siitä kaikkea muuta kuin tylsän.

Sand Copenhagen – kansainvälinen merkki kansainvälisille tyylitaitureille

Sand Copenhagen sai syntynsä 1980-luvulla intohimon, luovuuden ja innovaation yhdistelmästä. Tanskasta ponnistanut merkki on tänä päivänä kansainvälinen muotitalo, jota myydään 32 maassa. Myös merkin asiakas on kosmopoliitti maailmankansalainen, jolle oma tyyli on tärkeää ja joka on aina trendien tasalla. Merkin suunnittelijoiden mukaan heidän tavoitteensa on luoda asiakkaidensa uusia lempivaatteita – sellaisia, joissa viihtyy pitkään ja joista on vaikea luopua. Kun katsoo mallistoa, ymmärtää hyvin, että juuri tällaisista vaatteista on kyse. Jokainen vaate on niin huolellisesti valmistettu ja erottuu massasta upeilla kankaillaan ja leikkauksillaan, että ne tulevat taatusti ansaitsemaan paikkansa vaatekaapin uusina kulmakivinä. Sand Copenhagen suunnittelee vaatteita sekä miehille että naisille.

Hyvää laatua, kauniita leikkauksia ja raikasta nuorekkuutta

Merkin puvut, pikkutakit ja kauluspaidat ovat monen katseita kääntävän miehen tyylin salaisuus. Puvuissa ei myöskään tarvitse tulla pönöttävää oloa – Sand Copenhagenin miesten mallisto nimittäin erottuu edukseen juuri nuorekkuudellaan. Naisten mallisto on kiireisen uranaisen pelastus. Tanskalaismerkin vaatteilla saat hetkessä aikaan tyylikkään ja laatua huokuvan toimistotyylin, josta kelpaa myös vaihtaa vapaalle. Yksinkertaisen kaunis tyyli syntyy suorilla kangashousuilla ja pelkistetyn elegantilla paitapuserolla. Vaaleat värisävyt luovat ihanan raikkaan kokonaisuuden. Valitse alaosaksi vaikka beiget kangashousut tai valkoiset farkut ja yläosaksi vaaleansininen tai valkoinen paitapusero. Voit myös leikitellä kauniin naisellisilla printeillä – esimerkiksi raikas kukkakuosi on jälleen supertrendikäs. Anna Sand Copenhagen -malliston inspiroida sinua raikastamaan ja yksinkertaistamaan tyyliäsi.

Yhdistät helposti