Suositut filtterit
984 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Muodin kiertokulku suosii jälleen kerran combatin muodin ja erityisesti klassisen pilottitakin ystävää. Alpha Industriesin paraatituotteen tunnettu pusakka on vain ensimakua merkin kultaisesta kosketuksesta. Trendikäs armeijatyyli taipuu brändin käsittelyssä myös huppareiksi, housuiksi ja asusteiksi.

Armeijavaikutteet, maastonvihreä ja rosoiset linjat ovat läpi sesonkien säilyviä trendejä. Amerikkalainen vaate- ja asustemerkki Alpha Industries yhdistelee reipasta armeijamuotia modernin urbaaneihin tyylielementteihin. Urheilullisen combat-muodin valmistajana merkki todella tietää, mitä tekee - brändi perustettiin nimittäin alun perin vuonna 1959 vaatettamaan Yhdysvaltojen armeijaa. Autenttinen armeijafiilis on edelleen läsnä paitsi vaatteiden ulkonäössä myös niiden valmistuksessa, jossa käytetään koviakin sääolosuhteita ja kulutusta kestäviä materiaaleja. Merkin kohderyhmää eivät suinkaan ole ainoastaan miehet - särmikkään trendikkäitä vaatteita valmistetaan myös naisille ja lapsille.

Alpha Industries - ota trendikäs militanttityyli haltuun vaate kerrallaan!

Alpha Industries -mallistot pitävät sisällään kaiken, mitä tarvitset kylmässä Pohjolassa. Runsaat takit, hupparit ja reisitaskuhousut ovat mallistojen kantavia voimia niin miesten, naisten kuin lasten valikoimassa. Amerikkalaismerkin mallistot ovat ajankohtaisen unisex-muodin edelläkävijöitä. Takkivalikoima vakuuttaa laajuudellaan ja istuvuudellaan. Hupullinen parka, niukkalinjainen nahkatakki ja retro pilottitakki ovat kaikki erinomaisia valintoja eri käyttötarkoituksiin. Printtihuppari pelastaa mukavuudenhaluisen pukeutujan tyylin olematta yhtään liian rento. Valitse reisitaskuhousut klassikkoväreissä oliivinvihreänä tai harmaana. Laivastonsininen tuo housuille siistimmän ilmeen.

Muodikas unisex-asu syntyy, kun asun suuret linjat on harkittu tarkkaan. Alpha Industries -mies luottaa karskisti kulutettuihin farkkuihin, maihareihin ja maastonvihreään parkaan. Naisellinen retro-look ei vaadi onnistuakseen kuin pöyhkeän bomber-takin ja pillifarkut. Sujauta jalkaan joko korkeavartiset tennarit tai tolppakoroilla varustetut mokkanilkkurit. Sekä maskuliininen että naisellinen asu täydentyy peilipintaisilla aviator-laseilla ja nahkahansikkailla.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua