Katalogi

Suositut filtterit
61 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Etsitkö hyvännäköistä reppua, jonka kanssa voisit kulkea halki urbaanin betoniviidakon ja metsien yhtä lailla? Haluatko, että reppusi on yhdistelmä arkea ja seikkailua, kaupunkia ja luontoa sekä tyyliä ja toiminnallisuutta? Jos vastasit kyllä, on trendimerkki Sandqvist laadukkaine reppuineen ja laukkuineen sinulle juuri oikea valinta!

Merkin perustivat Tukholmassa vuonna 2004 Anton Sandqvist, hänen veljensä Daniel sekä heidän yhteinen ystävänsä Sebastien. Nämä kolme seikkailijaa ovat modernin merkin sydän ja inspiroituvat niin pohjoismaisesta maisemasta, metsistä ja joista kuin Tukholman urbaanista elämänmenosta. Sandqvist yhdistää nämä molemmat puolet täydellisellä tavalla; se on samalla mutkattoman toiminnallinen ja silti tyylikäs henkien puhdasta pohjoismaista estetiikkaa. Sandqvistilta löydät tavalliset ja weekender-reput, lompakot sekä läppäri- ja olkalaukut – toisin sanoen kaiken, mitä kaupunki- ja maaseutuelämän välillä sukkuloiva moderni kosmopoliitti tarvitsee.

Mikä tekee Sandqvistista niin erityisen?

#Malli: On sitten kyse suuremmista tai pienemmistä repuista, tyylikkäistä salkuista tai eleganteista ostoslaukuista, aito Sandqvist on aina malliltaan selkeä ja leikkaukseltaan tyylikäs. Erityisen trendikkäitä ovat kiristysnyörien tapaan toteutetut sulkumekanismit sekä pelkistetty logo, jossa on tyylikäs teksti. Kuitenkin myös epätavanomaiset mallit tekevät tuloaan, esimerkiksi rullattava sulkumekanismi. Se on pölytiiviinä ja laukun vetoisuuteen joustoa tuovana paitsi uskomattoman käytännöllinen, myös moderni ja tyylikäs ratkaisu.

#Materiaalit: Voit valita laadukasta nahkaa tai tukevaa kangasta. Juuri tällä hetkellä trendien huipulla ovat kankaan ja nahan yhdistelmät, jotka soveltuvat myös hienostuneempiin tilanteisiin. Myös kokonahkaiset mallit ovat luonnollisesti todellisia katseenvangitsijoita.

#Värit: Klassiset sävyt, kuten musta, valkoinen ja antrasiitti ovat aina trendikkäitä ja sopivat tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sandqvist-laukku voi tällä kaudella kuitenkin ehkä yllättävästikin olla myös oranssi, sinapinkeltainen, mintunvihreä tai koboltinsininen. Ja jos haluat jotakin vielä erottuvampaa, voit valita villin verkkokuosin tai väreillä leikittelevän vaihtoehdon.

Yhdistät helposti