Mallisto

418 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Ray-Banista tuli klassikkomalliensa myötä kulttimerkki. Aviator-pilottilasien sekä tunnetun Wayfarer-mallin ohella valikoimassa on nyt myös koko joukko uusia, sykähdyttäviä aurinkolaseja. Nyt kannattaa siis hankkia uudet Ray-Banit!

Italialaismerkki on erityisen tunnettu korkeasta laadusta. Silmiä suojaa mineraalilasi, ja muovi- tai metallisangat sopivat päähän täydellisesti. Lue lisää tästä klassikosta ja uusista malleista, joita voit pitää 24/7!

Ray-Banin ikoniset lasit kasvojesi muotoon sopivina

#pyöreät kasvot: Ovatko poskesi ja otsasi suunnilleen samanlevyiset ja leukasi pehmeän kaareva? Sinulle sopivat neliönmuotoiset aurinkolasit, esimerkiksi Wayfarer- tai Clubmaster-mallit, jotka pidentävät kasvoja optisesti. Suosikkimme: klassikko mustana!

#ovaalinmuotoiset kasvot: Onnittelut! Sinulle sopii mikä tahansa aurinkolasimalli. Juuri nyt in ovat pyöreät hippilasit. Suosikkimme: tiikeriraidoilla somistettu konjakinvärinen malli oransseilla linsseillä.

#kulmikkaat kasvot: Otsa, posket ja leuka ovat kulmikkaat. Suosikkimme: Aviator-pilottilasit pehmentävät kasvojen muotoa, ja sirot hopean- tai kullanväriset metallikehykset näyttävät aina eleganteilta.

#sydämenmuotoiset kasvot: Kun posket ovat leveät ja leuka kapea, kuvaillaan kasvoja sydämenmuotoisiksi. Valitse kehyksetön malli ja ovaalinmuotoiset tai pyöreät linssit, jotka saavat kasvosi näyttämään pehmeämmiltä. Suosikkimme: Uusi Erika-malli, jossa on pyöreät linssit ja sirot kehykset.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista

Klassisen trendikästä aurinkolasimuotia

Ray-Ban – aurinkolasien kulttikamaa

Trendikkäät Ray-Ban-aurinkolasit lanseerattiin jo 1920-luvulla. Merkin ensimmäisiä aurinkolasimalleja ei kuitenkaan suunniteltu täyttämään ainoastaan trendinnälkäisten tyyliniekkojan tarpeita.

Kulttimerkki syntyi, kun USA:n armeija pyysi newyorkilaista sairaalatarvikkeiden valmistajaa valmistamaan aurinkolasit, jotka suojaisivat armeijan lentäjien silmiä. Vuonna 1936 markkinoille tullut pilottilasien prototyyppi oli paitsi ensisysäys merkin Aviator-aurinkolasien loppumattomalle suosiolle myös osoitus merkin valtavasta potentiaalista. Pilottiaurinkolasien markkinoille tuomisen jälkeen Ray-Ban julkaisikin uusia malleja tasaiseen tahtiin. Vuonna 1952 merkki suunnitteli jo toisen jättihittinsä, sekä old school -trendien että modernin muodin rakastajien ikisuosikin, Wayfarer-aurinkolasimallin. Viimeistään Wayfarer-mallin julkkisfanien kuten James Deanin myötä tämä aurinkolasien suurlupaus sinetöi suosionsa. Pitkästä historiastaan huolimatta Ray-Ban on säilyttänyt imagonsa modernina. Haitallisilta UV-säteiltä suojaavasta tekniikastaan tinkimättä merkki on tunnettu ympäri maailman sekä innovatiivista mainoskampanjoistaan että populaarikulttuurin eturivin faneistaan aina artisteista supermalleihin.

@zalando Ray-Ban – aurinkolasimuotia Zalandolla

Ray-Ban

Tyylipuhtaita klassikkomalleja sekä alkuperäisinä että moderneina versioina

Vuosituhannen vaihteessa omistajansa amerikkalaisesta italialaiseen vaihtanut Ray-Ban on muutoksista huolimatta jatkanut tyylipuhdasta linjaansa.

Ajattomat suosikkimallit Aviator, Wayfarer ja Clubmaster pysyvät merkin valikoimissa vuosi toisensa jälkeen. Klassisen retro-tyylin käyttäjät ihastuvat klasikkomallien menneitä vuosikymmeniä henkiviin alkuperäisväreihin ja -kuvioihin. Merkin suunnittelijoilla on kuitenkin myös tarjota jatkuvasti tyylinsä uusiville trendinenille jotain uutta jokaisessa mallistossaan. Aivan uusien pokamallien lisäksi Ray-Ban nimittäin myös uudistaa tutut suosikkimallinsa sesongeittain. Kauden trendien mukaiset värit, erilaiset liukuvärjäykset, peilipintaiset linssit sekä uudenlaiset materiaalivalinnat lasien sangoissa siirtävät tutut aurinkolasimallit vuosikymmenten takaa tähän päivään. Viilein muodin seuraaja yhdistelee alkuperäisiä retrolaseja moderniin asuun ja neon-väreillä leikittelevät aurinkolasit menneitä vuosikymmeniä henkivään asukokonaisuuteen.

@zalando Ray-Ban-aurinkolasit verkkokaupassamme