Katalogi

Suositut filtterit
17 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Herätys, nuoriso! Ben Sherman -vaatemerkki on ehdotonta trendipotentiaalia! Brittiläisestä katumuodista vaikutteita saaneena Ben Sherman on suunnitellut malliston, joka heijastaa ajan henkeä. Motto kuuluu:”It is a deliberate choice that exudes 'Britishness' and personal pride. It's the final touch that finished the look.” Ja sama suomeksi: Brittihenkisyys on tietoinen valinta ja itselleni ylpeyden aihe. Juuri se antoi tyylille lopullisen silauksen.

Erityisen mahtavaa on se, että uuden, muodinmukaisen asukokonaisuuden löytämiseksi ei tarvitse käydä läpi useita kauppoja. Ben Shermanilta löydät kengät, housut, kauluspaidat, puserot, takit ja kaiken, mitä tarvitset ollaksesi hyvin varustautunut juuri tähän syksyyn. Sitä paitsi juuri Ben Sherman legendaarisine kauluspaitoineen on malliesimerkki napit kiinni -trendistä. Kannattaa huomata, että merkki on suosittu myös popkulttuuripiireissä, joissa on tapana tehdä, mitä halutaan – yleisestä muotisirkuksesta riippumatta. Huippua, eikö?

Näin olet trendikäs Ben Sherman -tyyliin

Napit kiinni: Ollaksesi mukana napit kiinni -trendissä sinun on todellakin napitettava paitasi jokainen nappi – ja ihan ylös asti! Älä koskaan valitse liian suurta paitaa! Ben Sherman -paidat on leikattu tiiviin tyköistuviksi ja vartaloa myötäileviksi. Jos puet paidan päälle neuleen, saa paitakangas pilkottaa helman alta. Bleiseriin yhdistettynä sen sijaan on housunkauluksen sisään työnnetty paita hyvännäköisen nahkavyön kanssa tyylikkäämpi ratkaisu. Rohkeat laittavat kauluspaidan kanssa rusetin. Se nimittäin näyttää todella hyvältä. Se ei pelaa, joka pelkää!

Dandy: Dandy edustaa huipputyylikästä trendiä, jota määritelmä ”Puvusta tulee katukelpoinen” kuvastaa hyvin. Kun luot silmäyksen Ben Sherman -kenkiin, huomaat että nauhakengät sopivat täydellisesti tähän lookiin. Pue niiden kanssa klassinen kauluspaita ja piukat housut ja kiedo kaikki vielä arvokkaannäköiseen mantteliin tai pikkutakkiin.

Yhdistele ja sekoita