Mallisto

Suositut filtterit
750 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Pidätkö huolella suunnitelluista, muodikkaista ja laadukkaista vaatteista, jotka toimivat vaatekaappisi peruspilareina ratkaisten päivittäiseen pukeutumiseen liittyvät ongelmat hetkessä? Tai etsitkö ehkä uudenlaista coolia tyyliä, joka sopii yhteen trendikkään persoonasi kanssa? Tai haluatko kenties yksinkertaisen tyylikkäästi pukeutumalla korostaa rentoa maskuliinisuuttasi? Jos vastasit yhteenkin kysymykseen kyllä, kannattaa sinun ehdottomasti tutustua Lindberghin mallistoon hieman tarkemmin!

Lindbergh valmistaa vaatteita kaikkiin tilanteisiin niin peruskuluttajille kuin erittäin muotitietoisillekin asiakkaille. Merkin valikoimasta löydät siis sekä klassisia värejä ja leikkauksia että kauden trendivärejä ja uusinta designia. Merkin vaatteet valmistetaan pääosin luonnonkuiduista ja niiden kuviot ja kuosit ovat useimmiten minimalistisia.

Persoonallista ja klassista tyylikkyyttä

Lindberghin vaatteiden suunnitteluprosessin taustalla on aina tarina, ja vaatteiden tarkoituksena onkin taustalla olevan tarinan välittäminen asiakkaille. Brändin vaatteet on suunniteltu tämän päivän tiedostaville eurooppalaisille miehille, jotka pitävät laadukkaasta, rennosta, skandinaavisesta, yksinkertaisesta ja klassisesta lookista. Merkin tarkoituksena on saada brändin vaatteita käyttävät miehet ensisijaisesti näyttämään hyvältä ja toissijaisesti saada heidät näyttämään hyvältä jonkin aikaa. Merkin vaatteet on siis suunniteltu myös kestämään käyttöä ja aikaa tyylikkyyttään menettämättä.

Brändin juuret ulottuvat jo lähes 90 vuoden taa, ja brändin inspiraation lähteenä sekä kasvona toimii yhä edelleen amerikkalainen lentäjä Charles Lindbergh. Merkin esikuvana toimivan lentäjäsankarin tavoin Lindbergh-mies on miehekäs, maskuliininen, sporttinen, edistyksellinen, persoonallinen, rehti ja rento.

Merkin tuotevalikoimaan kuuluu hieman erityylisiä kokoelmia, jotka on suunniteltu eri käyttötarkoituksiin ja hieman eri kohderyhmille. Klassisemmat ja virallisemmat paidat, puvut, takit ja neuleet sopivat muotitietoisille ja ylellistä lookia kaipaaville yksilöille vaatekaapin peruspilareiksi. Rosoisempaa ja rennompaa Lindbergh-tyyliä taas edustavat farkut, rennot vapaa-ajan kauluspaidat ja t-paidat. Lisäksi brändillä on myös juhlava muotikokoelma, joka sisältää paitoja, pukuja ja neuleita.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista