Mallisto

Suositut filtterit
791 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Muodilta minimalismia vaativa kääntyy tyylivalinnoissaan tanskalaisen suunnittelun puoleen. "Vähemmän on enemmän" -ajattelun luvatusta maasta ponnistaa monta yksinkertaiseen tyyliin satsaavaa merkkiä. Yksi minimalismi-aallon menestyneimmistä merkeistä, Minimum, perustettiin vuonna 1997 Tanskan Aarhusissa. Muita merkkejä myyvänä vaatekauppana aloittanut merkki siirtyi pian omien vaatteiden tuotantoon - ura itsenäisenä vaatemerkkinä alkoi vuonna 1999 lanseeratulla miesten mallistolla. Vuonna 2007 Minimum laajensi valikoimaansa myös naisten vaatteiden puolelle. Sukupuolirajat ovat merkin suunnittelussa tosin häilyviä - neutraalit värit ja väljä muotokieli lisäävät erityisesti t-paitoihin ja takkeihin unisex-elementin.

Minimumin suunnittelufilosofia on valmistaa käytännöllisiä ja tyylikkäitä vaatteita, joihin tanskalaisen tyylin ystävillä on varaa. Tiivis ja tarkasti valittu suunnittelijajoukko pyrkii ennakkoluulottomaan perusvaatteiden suunnitteluun. Lopputulos on kaikkea muuta kuin tylsä. Yksinkertaisesta muotokielestä huolimatta merkin naisten ja miesten vaatteet sisältävät paljon eleettömiä yksityiskohtia. Rohkeat kaulukset ja odottamattomat printit ovat sulassa sovussa perusvalkoisten t-paitojen ja klassisten farkkutakkien kanssa.

Skandinaavisen selkeää ja puhdasta tyyliä eleettömillä Minimum-vaatteilla

Luonnollisuus ja neutraalit värit ovat Minimum-tyyliä aidoimmillaan. Luonnonvalkoinen, hillitty harmaa, mustikansininen ja hennot pastellit muodostavat tanskalaismerkin värimaailman. Erilaiset paidat, neuleet, shortsit, mekot ja päällystakit ovat merkin suunnittelun ytimessä. Naisten vaatteissa etenkin laskeutuva A-linja on suosiossa, mutta tiimalasi-figuuria tavoitteleville on tarjolla myös naisellisia, vyötäröleikkauksilla somistettuja mekkoja. Miehen minimalismi-tyyliin soveltuvat istuvat kauluspaidat, siistit shortsit ja pehmeät t-paidat. Pelkistetyt värit ovat läsnä myös maskuliinisessa tyylissä, mutta todelliselle tyylikeikarille suositellaan myös merkin herkullisia printtejä.

Sirot ja muotokieleltään puhtaat Minimum-vaatteet jättävät tilaa asusteille. Jos haluat säilyttää skandinaavisen tyylikkään linjan kautta asun, keskity muutamaan harkittuun asusteeseen. Tilava ja aitonahkainen laukku, rannekello ja muhkea huivi täydentävät eleganttia Minimum-asua. Yksinkertaisen asunsa päälle eläväisyyttä ja väriä kaipaava voi leikitellä asusteilla rohkeammin. Selkeät ja voimakkaat värit - sähkönsininen, oranssi ja violetti - toimivat yksinkertaisen asun mausteena etenkin naisilla. Kokeile massiivista rannekorua, pirteän värisiä kaupunkitennareita tai värikästä clutch-laukkua. Rohkea minimalistipukeutuja ei kursaile - jo valmiiksi vähäeleinen asu tarvitsee kruunukseen vain yhden näyttävän asusteen. Jykevät tolppakorot naisilla tai värikäs snapback-lippalakki miehillä viimeistelevät itsevarmuutta huokuvan kokonaisuuden.

Tutustu myös