Katalogi

Suositut filtterit
184 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalaista designia Rains-merkiltä nyt parhaaseen hintaan

Rains on päällysvaatteiden lifestyle-brändi. Tämä tanskalainen yritys on erikoistunut päällysvaatteisiin ja vedenpitäviin vaatteisiin. Sen mallistoissa yhdistyvät muoti ja toiminnallinen suunnittelu, vahva urbaani inspiraatio ja brändille tunnusomaiset kangasvalinnat. Rainsin tuotteiden päällystetty vedenpitävä tekstiili sai inspiraationsa merkin ensimmäisestä designmallista - klassisen kumisen sadetakin nykyaikaisesta uudelleentulkinnasta. Rains tuo uuskandinaavisen estetiikkansa ja unisex-mallistonsa kuluttajien ulottuville nyt myös Suomessa.

Voit tehdä uskomattomia outlet löytöjä brändin mallistosta, kun klikkaat itsesi verkkokauppaamme, jossa tarjoukset vaihtuvat jopa päivittäin. Shoppaile rauhassa juuri silloin, kun sinulle itsellesi sopii. Klikkaa ostoskoriin, sovita ja ihastu. Shoppailu verkosta ei voi olla enää tämän helpompaa.

Laadukkaiden mutta tyylikkäiden ulkovaatteiden löytäminen voi olla toisinaan vaikeaa. Tekokuituiset sadetakit eivät kestä ikuisesti ja suurin osa ihmisistä ei erotu edukseen sadevaatteet yllään. Tähän Rains haluaa tuoda muutoksen tarjomalla ihastuttavia kuoseja ja malleja meidän kaikkien ulottuville.

Verkkokauppa, josta löydät laadukkaat sadevaatteet

Skandinaavinen brändi kehittää ja valmistaa nykyaikaisia ja mukavia sadevaatteita, jotka sopivat unisex tyyliin. Tämän lupauksen mahdollistaa kevyt mutta vahva polyesterikangas, jonka päällä on joustava polyuretaanipinnoite. Kankaat liimataan yhteen erityisellä tekniikalla, joka takaa laadukkaat ja vedenpitävät tuotteet. Myös kaikki vaatteiden varusteet, kuten vetoketjut ja somisteet suunnitellaan ja valmistetaan materiaaleista, jotka on optimoitu nimenomaan kosteisiin olosuhteisiin. Näin vesi ei vuoda takin sisään edes vetoketjun tai napin vierestä.

Laadukkaat ulkoiluvaatteet ovat ehdottomasti sijoitus, mutta niistä ei kuitenkaan ole pakko maksaa liikaa. Verkkokauppammekattavasta valikoimasta löydät useita eri kokovaihtoehtoja ja makeita värejä, joilla piristät sadepäivän ulkoiluhetkiä huomattavasti. Selaa valikoimaa suodattimia käyttäen ja löydä oma lempparisi.

Nimensä mukaisesti tanskalainen Rains on keskittynyt erityisesti sadevaatteisiin, mutta valikoima sisältää myös reppuja, laukkuja, vyölaukkuja, hattuja sekä muita asusteita, jotka on suunniteltu ulkoilmasta nauttivalle muodikkaalle ja laatutietoiselle nykyihmiselle.

Sadepäivä ei ole este ulkoilulle, kun valitset brändin sadetakin

Brändin tuotannossa lähtökohtana on tuotteiden kestävyys ja turvallisuus. Brändi pyrkii kehittämään tuotteita, joita ihmiset voivat käyttää turvallisesti ja jotka pitkällä aikavälillä kuormittavat maapalloa vähemmän. Rain malliston avulla voit tehdä eettisiä ostospäätöksiä upeaan hintaan.

Laadukkaat ulkovaatteet ja sadevaatteet ovat erityisesti pohjoismaisen vaatekaapin kulmakiviä. Vaihtuvien sääolosuhteiden ei tarvitse antaa häiritä kävelyretkeä lähipuistoon, koiran ulkoilutusta tai metsäretkeä. Valitsemalla Rains malliston tuotteet osaksi vaatetustasi voit kulkea ulkona sateellakin stressaamatta kastumista.

Tavalliset tuulitakit ja muut ulkoiluun suunnitellut takit eivät välttämättä suojaa sinua kuin pieneltä tihkusateelta, sillä niiden pinnoituksessa ei ole otettu huomioon kosteuden nopeaa imeytymistä tekstiilikerrosten lävitse. Rainsin sadetakki ylläsi voit olla varma, että takin alla oleva pusero tai paita pysyy kuivana myös rankemmalla sateella. Selaa kattavaa ja mainiota valikoimaamme jo tänään ja löydät upeita tuotteita helposti ja nopeasti muodikkaaseen vaatekaappiisi.