Mallisto

Suositut filtterit
84 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Tanskalaismerkki Rains tekee tuotteillaan kunniaa aidolle ja tyylikkäälle skandinaaviselle muodille. Upeaa mallistoa luonnehtivat suorat linjat, perinteiset mallit ja perusvärit. Parasta kaikessa on, että kaikki vaatteet ovat säänkestäviä näyttämättä kuitenkaan samalta kuin tyypilliset funktionaaliset vaatteet.

Rainsin vettä hylkivät takit puhuvat ajattoman ja yksinkertaisen tyylin puolesta – kaiken lisäksi ne ovat useimmiten unisex-malleja. Laukut ja reput ovat tukevia mutta vaikuttavat silti silti siroilta ja kevyiltä. Värin osalta koko mallisto henkii tummia mustan, harmaan, oliivinvihreän ja tummansinisen sävyjä. Värikkäämpää vaihtelua tuodaan sitruunankeltaisella, pastellinsinisellä ja oranssilla.

Esittelemme nyt hittimerkki Rainsin upeimmat tuotteet

#Reput: Rains valmistaa reput ja laukut vedenkestävistä materiaaleista yhdistämällä toiminnallisuuden ja tyylin minimalistiseen designiin. Esimerkkejä valikoimasta ovat reput, joissa on suuret läpät ja karabiinilukot. Tanskalaismerkin upeasta mallistosta löytyy myös pieniä laukkuja, lompakkoja ja käytännöllisiä weekender-reppuja. Vedenkestävä läppärilaukku ei ehkä ole supertyylikäs mutta suojaa arvokasta laitetta kosteudelta ja lialta.

#Takit: Tyylikkäät takit ovat Rainsin lippulaiva. Sadetakkihan on toki paras keino suojautua, kun sade yllättää. Unisex-mallit ovat suoralinjaisia ja perinteikkäästi leikattuja; naisten malleissa vyö ja nappilista tuovat mieleen klassisen trenssitakin. Tämän kauden must ovat valkoiset, läpikuultavat mallit, joissa on sininen tai oranssi vetoketju.

#Hattu: Kalastajanhattu on trendiasuste juuri nyt. Pyöreä lakki on hiukan safarihenkinen; lieri suojaa auringolta ja vedenkestävä materiaali myös sateelta. Tasainen lakiosa hohtaa tyylikkäissä väreissä, kuten ruskeana, mustana tai oliivinvihreänä. Trendikäs hattu on todellinen hitti niin miehille kuin naisille ja tuo ripauksen cooliutta jokaiseen tyyliin.

#Tyyli: Yhdellä ainoallakin Rains-malliston tuotteella voit korostaa tyyliäsi upeasti, ja pelkistettyjä tuotteita on mahdollista yhdistellä ongelmitta monella tapaa. Naiselliseen sadetakkiin saa androgyynin kontrastin laatikkomaisella repulla. Miehet voivat yhdistää unisex-takkiin trendikkään kalastajanhatun ja näin luoda yksilöllisen muodikkaan statementin.

Yhdistät helposti