Pellavashortsit miehille

Suositut filtterit
268 tuotetta

Löydä miesten pellavashortsit kesäpäivän vaatetukseksi

Kesäpäivien ja lomamatkojen kuumuudessa on tärkeää pystyä pukeutumaan mukavasti, mutta samaan aikaan tyylikkäästi. Miesten pellavashortsit ovat erinomainen ratkaisu, kun haluat säilyttää tyylitellyn ulkoasun, mutta samalla nauttia shortsien keveydestä. Monipuolisesti erilaisiin lämpimien kelien tilanteisiin istuva shortsimalli on erinomainen lisä jokaisen miehen vaatekaappiin.

Meillä Zalandolla löydät miesten pellavashortsit lukuisilta valmistajilta, monissa väreissä ja useissa tyyleissä. Useampi sata erilaista vaihtoehtoa tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden valita beigen, harmaan ja khakin kaltaisista klassisen neutraaleista väreistä, sekä monista räväyttävämmänkin värisistä malleista. Lisäksi erottuvuutta tuo lahkeiden pituus, vyölenkit ja tietysti kuosin mahdollinen kuviointi.

Tutustu kuratoituun valikoimaamme ja poimi olennainen osa kesäpäivien vaatetusta vaatekaappiisi. Erilaiset yksityiskohdat tarjoavat shortseille entisestään erilaista ilmettä. Pidät sitten simppelillä nauhakiristyksellä varustetuista malleista tai farkkushortsien tyyliin vetoketjulla ja napilla suljettavista vaihtoehdoista, löydät lähes varmasti haluamasi valikoimastamme.

Rennot shortsit miellyttävin ominaisuuksin

Pellava on luonnollinen materiaali, joka hengittää, tuntuu iholla miellyttävältä ja pysyy mukavan viileänä helteilläkin. Mikäli haluat rennot shortsit lämpimille keleille, on pellava mainio materiaalivalinta.

Kangasmateriaalina pellava imee kosteutta tehokkaasti ja kuivuu nopeasti. Pellavakuitu ei ole elastista vaan pikemminkin jäykkää. Tästä syystä se säilyttää muotonsa hyvin, mutta rypistyy melko helposti. Kankaan huolto on kuitenkin helppoa likaa hylkivien ominaisuuksiensakin vuoksi ja mahdollisista rypyistä pääsee eroon esimerkiksi silittämällä. Yleensä miesten pellavashortsit jopa paranevat vuosien mittaan, sillä ne pehmenevät ajan kuluessa, kestävät hyvin kulutusta, eivätkä nukkaannu.

Ekologista puolta miettiville on rennot shortsit pellavasta valmistettuna myös hyvä ratkaisu. Pellavan kasvatus ei vaadi keinokastelua ja säästää näin pohjavesiä monia muita materiaaleja enemmän. Kasvatuksessa ei myöskään yleensä käytetä juuri ollenkaan kemikaaleja. Meillä Zalandolla löydät myös erityisesti kestävään kehitykseen panostaneiden valmistajien tuotteet helposti. Antibakteerisena ja allergisoimattomana materiaalina pellava sopii hyvin myös herkemmälle iholle.

Yhdistele shortsimallit erilaisiin asukokonaisuuksiin

Löydät miesten pellavashortsit valikoimistamme useissa tyyleissä. Vaihtoehtoja löytyy asiallisista vöitä tukevista shortseista aina lähes collegeshortsien tapaisiin malleihin. Yhdistelemällä oikeanlaiset shortsit eri asusteisiin ja vaatteisiin, saat luotua lähes tilanteeseen kuin tilanteeseen sopivan asukokonaisuuden.

Pellavasta valmistetut shortsit ovat yleensä tyyliltään varsin rennot. Näin se sopii lähes poikkeuksetta kaikenlaiseen arkeen ja vapaa-aikaan sellaisenaan, yhdistettynä kevyen t-paidan kanssa. Halutessasi shortsimallia, joka toimii myös rennoissa kesäjuhlissa, harkitse malleja, joihin saat kiinnitettyä vyön ja pue yläosaksi siisti vapaa-ajan kauluspaita. Asiallinen, mutta silti rento juhlintavaatetus on näin valmis, varsinkin jos puet jalkaasi tyylikkäät sandaalit tai tennarit.

Kuten monissa muissakin vaatteissa, koko on myös miesten pellavashortseissa tärkeä asia. Meillä Zalandolla löydät kattavan kavalkadin lähes jokaiseen vartaloon sopivia kokoja, joista valita. Pellavashortsien kaveriksi sopii lisäasusteiksi komea rannekello, aurinkolasit ja tyylitelty vyö. Liiallinen asusteilla kikkailu harvemmin toimii shortsien kanssa, vaan tässäkin tapauksessa laatu on määrää kauniimpaa.