Mallisto

Suositut filtterit
675 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Sporttista ja hienostunutta vaatesuunnittelua ei tarvitse etsiä kaukaa. Linjakkaan, urheiluvaikutteisen muodin taitaja löytyy nimittäin aivan naapurista. Vaatemerkki J.LINDEBERG perustettiin vuonna 1996 Tukholmassa Johan Lindebergin toimesta. Pitkän uran vaatebisneksessä tehnyt Lindeberg oli kyllästynyt tyylikompromisseihin ja kaipasi vapautta toteuttaa omaa visiotaan. Yhden miehen intohimoisen tyylin tavoittelun tuloksena syntyi sekä miehille että naisille ylellistä käyttömuotia tarjoava merkki. Kiitos sekä Tukholmaan että New Yorkiin avattujen toimistojen brändi on jo alusta alkaen omaksunut sekä skandinaavisen että amerikkalaisen muodin tuulia. Kosmopoliitti ote tyyliin näkyy hienostuneina mutta nopeatahtisen elämän sallivina suunnitteluratkaisuina.

Luovuus ja riskien ottaminen olivat läsnä jo ruotsalaismerkin perustusvaiheessa, ja nämä arvot ohjaavat suunnittelutiimin työtä yhä edelleen. J.LINDEBERG-vaatteet on suunnattu moderniin ja aktiiviseen elämäntyyliin, jossa tyyli ei ole hidaste vaan mahdollisuus. Ruotsalaismerkin mallistoista huokuvat rohkeus ja urheilullisuus. Brändin vaatteita käyttävä nainen tai mies uskaltaa tuoda omaa personaansa rohkeasti esiin vaatteidensa kautta. Huomion itseensä vaativat värit, golf-vaikutteet ja urheiluelementtien yhdistäminen arkityyliin ovat vain muutamia tekijöitä, jotka erottavat J.LINDEBERGIN muista vaatevalmistajista. Klassiset leikkaukset, kaulukset ja räätälöity istuvuus takaavat, että vaatteet säilyvät ajankohtaisina trendien heilahteluista huolimatta.

J.LINDEBERG – sporttista muotia kiireisille kosmopoliiteille!

Hyvin istuvat ylä- ja alaosat ovat J.LINDEBERG-mallistojen ytimessä. Niin naiset kuin miehet löytävät merkin valikoimasta sporttisen tyylikkäitä ja joustavista materiaaleista valmistettuja shortseja ja kangashousuja. Kattavista mallistoista löytyy myös aitoon käsityöläishenkeen valmistettuja miesten juhlapukuja. Modernin kiiltävät materiaalit ja virtaviivainen istuvuus tuovat sporttihenkeä myös juhlapukuihin. Ruotsalaismerkin yläosissa vallitsevat raikkaiden värien lisäksi ajaton, kaikkia paitoja yhdistävä elementti – kaulukset. Pitkähihaiset paidat, pikeepaidat ja t-paidat saavat ryhtinsä nimenomaan kauluksista. Vapaa-ajan kengät, tennishenkiset minimekot sekä nahkatakit ovat myös osa treenityylistä vaikutteita ammentavan merkin perusvalikoimaa.

Aktiivinen elämäntapa sallii tyylin mutta ei aina tyylinvaihtoa kesken päivän. J.LINDEBERG on täydellinen valinta kiireiselle pukeutujalle, joka haluaa kuitenkin tyrmätä asuvalinnallaan. Yhdistä urheilullinen kauluspaita stretch-farkkuihin mukavan lopputuloksen takaamiseksi. Trendikkäät kaupunkilenkkarit viimeistelevät sekä miesten että naisten asun. Luo halutessasi kontrasteja muuten urheilullisen asun kanssa yhdistämällä kokonaisuuteen naisten kiilakorkokengät tai miesten nahkaiset nauhakengät. Pidä yleisilme minimalistisena – suosi asusteissa selkeitä värejä ja luonnonläheisiä materiaaleja kuten puuta ja nahkaa.

Yhdistele ja sekoita