Väriä ja tyylikkyyttä laadusta tinkimättä

Miesten tenniskengät ovat tärkeässä asemassa varmistamassa huippusuoritusta. Tennis asettaa omat vaatimuksensa kengille, sillä nopeat suunnan muutokset ja äkkilähdöt voivat altistaa loukkaantumisille. Tenniskenkien tulee istua jalkaan täydellisesti, jolloin tunnet olosi itsevarmaksi niissä liikkuessasi. Liian pienet tenniskengät tuntuvat kivuliailta ja liian suuret kengät puolestaan voivat lisätä loukkaantumisriskiä. Kengän ulkokuoren tulisi olla kestävää materiaalia, jotta kenkä kestää äkkikäännöksetkin. Oikean mallin valinnassa tulisi huomoida pelikentän ominaisuudet, sekä pelityyli. Materiaaliin tulisi kiinnittää myös huomiota, sillä etenkin ulkotenniskenkien on hyvä sietää hieman kastumista.

Miesten tenniskengät - lisäpotkua suoritukseesi!

Miksi riskeeraisit loukkaantumisia tai antaisit tasoitusta vastustajalle käyttämällä vääränlaisia kenkiä urheillessasi? Tilaa nyt uudet miesten tenniskengät ja huomaat itse, kuinka paljon lajia varten suunnitellut kengät voivat auttaa urheilusuorituksessasi. Valikoimassamme ovat edustettuina vain laadustaan tunnetut merkit, kuten ASICS, Nike ja Puma. Olet sitten aloittelija tai lajia vakavasti harrastava, löydät meiltä juuri sinulle sopivat kengät! Tenniksen pelaajat löytävät meiltä myös laadukkaat tennismailat, sekä vaatteet kaikkiin urheilulajeihin. Muistathan, että meiltä tilatessasi et joudu maksamaan penniäkään lähetys- tai palautuskuluja.

Tyylikäs laji vaatii tyylikästä pukeutumista. Tennis tunnetaan herrasmiesten pelinä, johon oikeanlaiset varusteet olennaisesti kuuluvat. Miesten tenniskengät ovat huomiota herättävän tyylikkäitä, mutta tarjoavat myös välttämätöntä suojaa tässä vauhdikkaassa pelissä, jossa äkkinäiset syöksähdykset ja yhtäkkiset sivuttaisliikkeet asettavat jalat koville.

Tenniksessä vaaditaan salamannopeaa reagointikykyä, jonka voima lähtee ennen kaikkea nopeasta jalkatyöstä. Tasapainon säilyttäminen vauhdissa ja kovissa peruslyönneissä voi olla haastavaa kokeneellekin pelaajalle. Äkkinäiset sivuttaisliikkeet voivat oikeanlaisten jalkineiden puuttuessa altistaa jopa nilkan vääntymiselle. On sanomattakin selvää, että laadukkaat tenniskengät ovat ehdottoman tärkeitä tennisvammojen ehkäisemiseksi ja pelimukavuuden lisäämiseksi. Ja tuovathan päheät tenniskengät muutenkin lisäintoa sporttailuun. Tenniskentillä tyyli on nimittäin merkittävä osa lajin historiaa ja nykypäivää. Tennismaailman tähdistä on tullut aikansa muoti-ikoineita ja sporttisten vaikutteiden sisällyttäminen arkityyliinkin on ollut jo tovin maailmanlaajuinen megatrendi. Raikkaan tyylikkäillä tenniskengillä keräät katseita yhtä lailla pelikentillä kuin kaupungillakin.

Miesten tenniskengät tarjoavat poweria ja tyyliä pelikentille

Kauas on tultu viime vuosisadan tennistyylistä, jolloin miehillä nähtiin usein pitkähihaisia paitoja ja pitkiä housuja. Tänä päivänä vahvat käsivarret ja ruskettuneet sääret saavat näkyä, sillä shortsit, usein värikkäät sellaiset, ovat tämän hetken kuuminta tennismuotia. Yhdistä siis tenniskenkäsi samanvärisiin shortseihin ja t-paitaan tai luo hauskaa kontrastia eri värien välillä, pysytellen kuitenkin saman sävymaailman sisällä. Älä unohda tennissukkia, jotka kenkien lailla suojaavat jalkoja hiertymiltä ja pitävät ne kuivina hikistenkin pelisessioiden aikana.

Olemme koonneet kattavan valikoiman miesten tenniskenkiä lajin arvostetuimmilta merkeiltä, joihin ammattilaisetkin luottavat vankasti. Huonolaatuiset tenniskengät vaikuttavat koko vartalon asentoon ja liikerataan, mikä heikentää tasapainoa, kykyä kääntyä nopeasti, kurottaa palloon, lyöntivoimaa ja tietysti pelimukavuutta. Miksi antaisit vastustajalle vähääkään tasoitusta olemalla jotakin muuta kuin paras versio itsestäsi?

Yhdistät helposti