Pillifarkut naisille

Suositut filtterit
2 917 tuotetta

Onko denim toinen ihosi? Etsitkö mahdollisimman hyvin istuvia farkkuja? Silloin valintasi on skinny fit -farkut. Naisten skinny fit -farkut ovat kapeat, joustavat – ja tietenkin tyrmäävän trendikkäät.

Skinny fit -farkut sopivat myös monenlaisten naisten asukokonaisuuksien peruselementiksi. Niihin voi yhdistää niin hupparin, bleiserin, paitapuseron kuin tunikankin. Skinny fitit sopivat erinomaisesti tennareiden, ballerinojen ja nilkkureiden seuraksi. Itse farkuissakin on runsaasti valinnanvaraa: haluatko huippumuodikkaat korkeat farkut, perinteiset matalat farkut vai jotain siltä väliltä? Värimaailmakin on runsas, joten voit valita esimerkiksi klassisen sinisen denimin, muodikkaan mustan tai vaikka vihreän, violetin tai viininpunaisen! Erilaiset pesut puolestaan rikkovat farkkujen yhtenäistä pintaa. Klassiset kesäfarkut ovat vaaleat ja kulutetut. Juuri nyt naisten trendikkäimmät farkut ovat myös polvista näyttävästi auki leikatut!

Skinny fit -farkut ovat naisten urbaanin pukeutumisen peruselementti

Skinny fit -farkkujen ympärille on helppo rakentaa niin talvisia kuin kesäisiäkin asukokonaisuuksia. Talvella niiden kanssa puetaan muhkea, ylikokoinen neulepaita ja jalkoihin vedetään lämpimät saappaat. Asukokonaisuus viimeistellään näyttävällä kaulahuivilla ja somalla pipolla! Skinny fit -farkut sopivat myös täydellisesti erilaisten nilkkureiden kanssa. Kokeile ainakin Chelsea-bootsien ja punteista käärittyjen skinny fitien tyylikästä yhdistelmää! Yläosaksi sopii esimerkiksi paitapusero, hillitty neule tai naisellinen tunika. Kevään tullen nilkkurit vaihtuvat ballerinoihin ja yläosa naiselliseen toppiin tai t-paitaan. Skinny fit -farkut sopivat myös erinomaisesti niin korollisten kuin matalien sandaalien seuraksi.

Naisten street-henkiseen pukeutumiseen skinny fit -farkut kuuluvat tietenkin erottamattomasti. Niiden kanssa sopivat täydellisesti huippumuodikkaat, paksupohjaiset slip on -tennarit sekä näyttävät korkeavartiset klassikkotennarit. Yläosaksi sopii esimerkiksi väljän topin ja 80-lukua henkivän lyhyen pusakan yhdistelmä! Tyylin viimeistelyyn sopivat näyttävät kaulakorut sekä erilaiset päähineet lippiksestä pipoon.

Yhdistele ja sekoita