Miesten neulepuserot

2,738 tuotetta

Haeskeletko huipputrendikästä luottovaatetta modernille miehelle? Neulepuserot käyvät tähän tarkoitukseen loistavasti! Niistä voit valita hyvännäköiset ja miellyttävän tuntuiset neulokset. Käytä niitä upeina katseenkiinnittäjänä tai sulauta osaksi hillittyjä asukokonaisuuksia.

Simppeli ja tyylikäs neule on takuuvarma valinta asiallisten kangashousujen seuraan. Neulepuseroissa on runsaasti elävyyttäkin – huvittaisiko vähän hätkähdyttää toimistossa hillityillä housuilla ja kapinahenkisellä neuleella? Rohkean neuleen tehokeinona voisi olla vaikka katseita kerääviä purkautuneen näköisiä kohtia! Voithan tietysti yhdistää klassishenkisen kirjoneuleen miehekkääseen denimtyyliin Hollywood-tähti James Francon tavoin. Farkut ja neulepuserot ovatkin rakastettu parivaljakko, jolla lähdet iloisiin illanistujaisiin tai työkaverin mökille. Olisiko neuleessasi vaihteeksi huippumuodikas huppukin? Tällaisen puseron päälle voit heittää nostalgiaa huokuvan duffelitakin.

Neulepuserot lämmittävät trendikkäästi

Miellyttääkö silmiäsi tyylikkäästi meleerattu neulos? Edustavat neulepuserot on komistettu myös huippusuunnittelijoiden luomilla omaperäisillä digiprinteillä ja kuvioilla. Muodikkaita raitojakaan ei voi katsomatta ohittaa. Minkälaisia ovat sinun suosikkiraitasi? Tahtoisitko neuleeseesi kapeita, reilusti tasaleveitä tai pehmeästi liukuvärjättyjä kohokohtia? Myös maskuliiniset army -kuosit ovat kulkeutuneet catwalkeilta huippumuodikkaisiin neuleisiin. Mitä mieltä olet ruudullisista yläosista? Kokeilisitko vaikka pieniä tyylikkäitä ruutuja asiatyyliseen asuun? Saatathan tietysti suosia myös upeita suurikokoisia ruutukuvioita!

Neulepuseroiden värit käyvät täysin tummiin asukokonaisuuksiin. Silloin esimerkiksi paikkataskut, tehostenauhat ja neulepintojen tekstuurit nousevat upeasti esille! Maanläheiset sävyt sointuvat hienosti yhteen. Tosimies saa nauttia myös hempeistä väreistä. Kirkkaita värejä taas voisit yhdistää vaikkapa ajankohtaiseen sporttityyliin.

Jos puet neuleesi päälle suoralinjaisen talvitakin, ottaisitko tyyliisi sileäpintaiset nilkkurit? Jos haluat pysytellä herrasmiesmäisen hillittynä, voisit käyttää asussa rauhallisen väristä kaulahuivia. Cooliin ja eleettömään asuun voit lisätä näyttävämmänkin tietokonelaukun. Miellyttäisikö sinua sellainen, johon on viritetty upeita metallisia solkia tai tehostevetoketjuja? Muodikkaat kuulokkeet ja aurinkolasien sangat antavat pirteää kontrastia vaatetukselle.

Saatat pitää myös seuraavista tuotteista