Miesten kaulaliinat

Suositut filtterit
214 tuotetta

Jo muutamalla hallitulla kädenliikkeellä saat uudenlaista ilmettä pukeutumiseen. Miten moinen taikuus onnistuu? Kietomalla huippubrändien edustavia kaulaliinoja kaulallesi! Inspiroidu kaulahuivien virkistävistä vaihtoehdoista. Hyödynnä miehille suunnattua huippusuunnittelua luovuudella. Erottuvilla huiveilla lisäät asuusi elävyyttä ja omanlaista ilmettä.

Miesten kaulaliinat ovat asettuneet kuumimpien julkkismiesten tyyleihin. Aika moni heistä yhdistää huivin asialliseen pukuun Clive Owenin tavoin. Hänen huivinsa antaa kulunutta kontrastia muuten lähes pinkeän siistille asukokonaisuudelle. Tahtoisitko päästä kokeilemaan? Voit halutessasi kääntää ajatuksen päälaelleen: yhdistä rentoon paitaan ja farkkuihin hillityn näköinen huivi. Kevyt kaulahuivi käy tehostamaan yksiväristä neuletta asiallisessa toimistotyylissä. Sopisivatko makuusi tweed-tyyliset housut, ohut neule ja muodikkaasti kuvioitu huivi? Päällystakille voit antaa herraskaisen ilmeen hienostuneella villahuivilla ja erikoisella lierihatulla. Pipopäivälle löytyy myös samaan settiin sopivia neulehuiveja ja käsineitä.

Kaulaliinat ovat miehekkäitä katseen kerääjiä

Miesten kaulaliinojen kuosit vaihtelevat retrosta trendikkäisiin luomuksiin. Muhkean paksut ja hienot villakankaiset huivit lämmittävät kaulaa ja niskaa tyylikkäästi. Ohuemmat kaulaliinat voit kietaista rennosti pitkähihaisten paitojen päälle. Huivien tekstuureissa on palmikoiden lempeyttä ja taidokkaasti toteutettujen neulosten pehmeyttä.

Kaulaliinat on väritetty pääosin maskuliinisesti. Niissä on kuitenkin huikeita vaihtoehtoja hehkuvista väreistä pitäville miehille. Jos olet tottunut pelaamaan varman päälle väreissä, niiden runsas käyttö voi aluksi vähän arveluttaa. Huiveilla kannattaa harjoitella rohkeamman värimaailman valloittamista. Voit käyttää kirkasta kaulahuivia huomionarvoisena kontrastina yksiväriselle asukokonaisuudelle. Huivi voi kytkeytyä väreistään vaikkapa jalkineisiin.

Testaile erilaisia solmimistapoja kaulaliinallasi. Voit sitoa miesten huivin yllättävän monin eri tavoin sen koosta riippuen. Viittamaisesti kietaistu kaulahuivi huomataan takuulla. Muista että karismaattiseen pukeutumiseen tarvitaan myös sopivasti kapinaa!

Yhdistele ja sekoita