Suodatin1

Patagonia
Miesten mallisto

114 tuotetta

Patagonia on laadukas ja trendikäs urheilu- ja ulkoiluvaatemerkki naisille ja miehille, ja tuotemerkin koti sijaitsee aurinkoisessa Kaliforniassa. Patagonian miesten vaate- ja kenkämallisto on ennen kaikkea mukava, toiminnallinen ja trendikäs, ja se tarjoaa monia herkullisen värisiä laskettelutakkeja ja -housuja, lämpimiä fleecejä ja teknisiä paitoja monipuolisiin harrastuksiin - aina talvilajeista vuorikiipeilyyn, kuntosalille ja retkeilyyn. Patagonia on ilahduttanut kaikkia ulkoilmaihmisiä jo vuodesta 1973, ja tuotemerkin sielu ja sydän on herrasmies nimeltä Yvon Chouinard. Tämän ulkoilun asiantuntijan sydäntä lähellä on myös ympäristöstä huolehtiminen, ja yhtiö tukee erilaisia ympäristöä säästäviä projekteja.

Patagionia-tuotemerkin miesten vaatteissa yhdistyvät korkealuokkaiset materiaalit sekä monet toiminnalliset yksityiskohdat, jotka tekevät urheilusta ja ulkoilusta entistäkin mukavampaa. Tuotemerkin miesten laskettelutakeissa ja -housuissa on otettu huomioon talviurheilulajien vaatimukset, ja yksityiskohdat, kuten teipatut saumat, säädettävät, irrotettavat ja kypärään yhteensopivat huput, erilaiset ilmanvaihtoratkaisut sekä luonnollisesti hyvin hengittävät, vesi- ja tuulitiiviit pintamateriaalit, ovat erinomaisia ominaisuuksia hyville ulkoilu- ja treenivaatteille.

Patagonia tarjoaa erinomaista mukavuutta, toiminnallisuutta sekä iloista trendikkyyttä lempilajiisi

Ulkoilu- ja treenivaatteita valitessa on tärkeää aluksi miettiä mitä vaatteelta vaaditaan. Joustavat, hyvin hengittävät ja käytännölliset urheilu- ja ulkoiluvaatteet auttavat parantamaan itse suoritusta, ja tuovat mukanaan hyvää oloa ja iloista mieltä. Patagonian miesten vaate-, kenkä- ja asustemallisto tarjoaa monia erinomaisia vaihtoehtoja aktiiviseen päivään – niin rinteeseen, maastolenkille, pyöräretkelle kuin rekiretkille tunturimaisemissakin. Tämän sporttisen ja trendikkään tuotemerkin miesten vaatevalikoimasta jokainen sporttinen ja ulkoilmassa viihtyvä mies löytää itselleen täydellisen laskettelutakin, urheilushortsit ja teknisen paidan, sekä käytännöllisen kuoritakin lempilajiinsa. Samasta mallistosta löytyvät myös lämpimät talvitakit ja mukavat collegepaidat. Patagonian miesten vaelluskengät ovat erinomainen valinta vaikeakulkuisempaankin maastoon. Tuotemerkin vaelluskengissä yhdistyvät laadukkaat materiaalit, joustavuus ja mukavuus, sekä vahvasti profiloidut, hyvin pitävät ulkopohjat. Patagonian vaelluskenkämalleja löytyy sekä varrellisina että matalavartisina malleina. Patagonia on sporttinen urheilu- ja ulkoiluvaatteiden tuotemerkki laatua ja käytännöllisyyttä arvostavalle miehelle, joka vaatii treeni- ja ulkoiluvaatteiltaan kestävyyttä ja mukavuutta. Trendikkäät ja laadukkaat Patagonian miesten ulkoiluvaatteet ja kengät shoppaat rennosti Zalandolta.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua