Mallisto

226 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Jos etsit naisten ja miesten trendivaatteita sporttisilla kohokohdilla, löysit ne tästä! Patagonia ei jarruttele vaatteiden näyttävyydessä. Löydät siltä upeita vaihtoehtoja urheilulliseen katutyyliin ja sunnuntaipäivien pitkille pyöräretkille.

Kaunis mekko on tytön toimistovaate numero yksi. Entä jos siinä on ihanan kuosin lisäksi joustoa ja äärimmäistä istuvuutta? On tietysti paljon helpompi kurkottaa varahuulipunaa työpöydän alalaatikosta! Kieltämättä laadukkailla ominaisuuksilla on muitakin etuja: vaatteet näyttävät ja tuntuvat hyvältä kävellessäsi toimistosta kotiinpäin. Reese Witherspoon on valinnut kaupungille brändin tyköistuvan takin pariksi trikoot ja lenkkitossut. Voit aivan hyvin pukea samantapaisen ulkoilutakin asiallisen minihameen ja paitapuseron kanssa. Onhan nyt trendikästä miksata selkeää asiatyyliä sporttiseen tyyliin! Miesten paidat voit pukea vaikka vapaamuotoisiin tapaamisiin. Niiden kanssa käyvät pirteän näköinen välikausitakki ja makeat farkut.

Patagonia tuo virkistäviä tuulahduksia katutyyliin

Pidätkö rennosta ilmeestä naisten vaatteissa? Patagonia tekee vaatteitaan pääosin selkeällä tyylillä. Löydät sen kuoseista ylenpalttisesti inspiroivaa raikkautta ja eloisuutta. Hyödynnä myös miesten takkien istuvat leikkaukset, jotka erottuvat hyvin maskuliinisen tyylin asukokonaisuuksissa. Tyylikkäästi sijoitetut vetoketjut ja tasokkaat tikkaukset ovat näyttäviä tehokeinoja.

Patagonia on värikylläinen varsinkin naisellisissa uima-asuissa ja kauniisti laskeutuvissa mekoissa. Kuosit hehkuvat freesiä raikkautta ja voimakasta elämäniloa! Soinnuttele niiden kanssa esimerkiksi neuletakkien rauhallisia sävyjä. Jos olet mies, joka pitää hillityistä väreistä, voit koota värisuosikeistasi vaikka koko asun päällystakkia myöten. Tietenkin löydät myös miesten vaatteista hehkuvia sävyjä ja moniväristä räväkkyyttä!

Tuoko urheilullinen lifestyle tärkeää vastapainoa urallesi? Ota tekniset ulkoiluvaatteet uranaisen arkeen. Asusta ne yhteensopivilla päähineillä ja käsineillä. Valitsetko jalkaan tyttömäiset tennarit? Patagonia tekee myös huipputrendikkäitä reppuja ja kasseja, jotka istuvat citymiehen menevään tyyliin. Heitä upea olkalaukku olalle ja suuntaudu urbaaniin ulkoiluun.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua