FC Barcelona pelipaidat

Suositut filtterit
35 tuotetta

Upeat FC Barcelona -pelipaidat

Football Club Barcelona, aka Barça Atlètic, on barcelonalainen jalkapallojoukkue joka ei esittelyjä kaipaa. Joukkue on perustettu vuonna 1899 ja on yksi maailman tunnetuimmista jalkapallojoukkueista.

Löydät Zalandolta omaan tyyliisi sopivat tuotteet, olet sitten urbaanin tai klassisen tyylin ystävä. Tyylistä riippumatta seurapaita on erittäin miellyttävä ja säväyttävä yksityiskohta, sillä ne ovat hyvin istuvia ja leikkaukset ovat äärimmäisen upeasti viimeisteltyjä. Verryttelyasut, hoodiet sekä vapaa-ajan paidat ovat puuvillaa tai puuvilla sekoitetta joka tuntuu ja näyttää hyvältä. Se muuntuu moneksi ja vaihtoehtoja sen käyttöön on paljon.

Monen tyylin Barça Atlètic -jalkapallopaidat

Sporty casual on kiireisen päivän pelastus. Pue Barça Atlètic -jalkapallopaidan kanssa farkut, tennarit, vyö ja nahkatakki. Yhdistelmä on tyylikäs, mutta kuitenkin rento. Asusteet vaikuttavat paljon tyyliin ja tähän kokonaisuuteen sopii hyvin reput ja laukut. Myös bombertakin, revittyjen farkkujen ja sniikkerien kanssa pelipaita sopii erinomaisesti rentoon päivään kaupungilla.

Formal smart casual -tyyliä hakeva pukeutuu hieman tummemman sävyisiin vaatteisiin. Tähän tyyliin voi yhdistää chinot, nahkakengät, puvuntakin ja pelipaidan. Smart casual vaihtaa värimaailman vaaleampiin, kuitenkin tyyli pysyy hyvin samankaltaisena kuin formal smart casual. Iltamenoja varten riittää, että riisut puvuntakin ja vaihdat kengät sniikkereihin.

Kesällä kantajan asu vaatii erityisesti hengittävyyttä ja mukavuutta, kuitenkaan tyyliä unohtamatta. Seurapaidan kaveriksi valitse rennot shortsit, kalastajahattu ja sujauta olan yli vyölaukku. Pelipaita on erinomainen valinta kuumille keleille sen viilentävän materiaalin vuoksi. Viileämpinä kesäiltoina sujauta pitkähihainen paita t-paidan alle. Talvella kylmillä pakkasilla on mukava kääriytyä paksuun toppatakkiin ja pukea verryttelyhousujen kanssa värikäs pelipaita, huppari, lämpimät tennissukat ja beanie.

Vaate joka pitää sinut viileänä

Lajista riippumatta tarvitset vaatteet, jotka auttavat suorituksessa, on se sitten salitreeni, jalkapallotreeni tai juoksutreeni. Jokaisessa aktiviteetissa korostuu vaatteiden hengittävyys, kosteudensiirtokyky sekä funktionaalisuus. Tähän hommaan paras vaihtoehto on FC Barcelona -pelipaita ja shortsit, jotka ovat teknistä mikrokuituista polyesterimateriaalia. Pelikentällä ja juostessa teet räjähtävää dynaamista liikettä, ja sitä varten tarvitset erinomaisesti leikatut treenivaatteet tukemaan suoritustasi.

Alkulämmittelyssä vammojen ehkäisyn kannalta on oleellista pitää lihakset lämpiminä. Tällöin kannattaa pukeutua verryttelyasuun ennen varsinaista treeniä. Treenin tempo pitää lämmöstä huolta kun taas tekninen materiaali tasaa liiallista kuumenemista. Hikoillessa mikrokuituisen paidan materiaali siirtää keholta hikeä, joka haihtuu kankaan pinnalta. Tällöin paita pysyy kuivana ja sinä pystyt keskittymään suoritukseen ilman häiriötekijöitä. Paidoissa on myös huomioitu hengittävyys ventiloinnin kautta. Kuumissa olosuhteissa on ylikuumenemisen riski, sitä varten tekniset vaatteet ovat suunniteltu haihduttamaan hikeä, pitämään sinut kuivana ja pitämään olon mukavan viileänä. Teknisen pelipaidan parhaimmat ominaisuudet ovatkin keveys, joustavuus ja hengittävyys.

Seurapaidat suunnitellaan siten, että voit keskittyä olennaiseen ja ne ovat aina tyylikkäitä. Valitse siis oma luottovaate FC Barcelona -valikoimasta.