Älykellot

Jos älypuhelin on elämäsi järjestyksessä pitävä supersankari, on älykello täydellinen apuri sen rinnalle. Dynaaminen duo pitää sekä aikataulusi, aktiviteettisi että sosiaalisen elämäsi harmonisena jatkumona.

Älykellot elämäntyylisi mullistavaan ajanhallintaan

Modernit älykellot ovat muuttaneet totaalisesti suhtautumisemme aikaan ja sen hallintaan. Niiden avulla seuraat aktiivisuustasoasi, unirytmiäsi ja ruokailutottumuksiasi sekä otat vastaan viestejä kännykästäsi. Sykemittari on älykellon ajanotto- ja viestitoimintojen ohella sen tärkein ominaisuus. Sykettä seuraamalla tiedät, milloin treenaat kovalla tempolla, kuinka paljon saat ihan huomaamattasikin hyötyliikuntaa ja saatko tarpeeksi lepoa vuorokauden aikana. Kokonaisvaltaisen kuvan avulla voit alkaa säätelemään vuorokausirytmiäsi ja välttää ylikuormitusta tai vastaavasti lisätä aktiivisuustasoasi tarpeen mukaan. Voit asettaa hälytyksiä, jotka kehottavat nukkumaan ajoissa tai liikkumaan tiettynä ajankohtana. Lisäksi edistyneimmissä älykelloissa on henkilökohtaista valmentajaa muistuttavia toimintoja. Ne kertovat perusteellisemmin syitä, miksi ja miten tasapainoinen elämäntyyli edistää hyvinvointiasi ja terveyttäsi. Älykellojen huima kehitys on suureksi osaksi älypuhelinten kehityksen ansiota. Älykellon oma sovellus ladataan puhelimeen, johon kello synkronoi tasaisin väliajoin tietoja päivän ajalta. Osa sovelluksista toimii yhteydessä kännykkään, kuten juoksun mittaus, joka mittaa juoksumatkan pituuden kännykän sovelluksella ja yhdistää tiedon sykemittarin lähettämään dataan.

Elegantti ja siro vai maskuliinisen sporttinen?

Edelleen pätee sääntö: mitä isompi älykello, sitä enemmän toimintoja, mutta yhä enemmän teknologiaa mahtuu yhä pienempään pakettiin. Voit siis valita monipuolisen rannetietokoneen, jonka koko on vain hiukan kookkaampi kuin muutamaa toimintoa vaille jäävä malli. Erityisesti naiset, joilla on kapea ranne, ilahtuvat entistä sirommista malleista. Älykellojen muotoilukin on vuosien varrella jalostunut ja moneen malliin voi vaihtaa jopa hihnan, kun haluat muuttaa kellon ilmettä. Kustomoit muovihihnaisen perusmallin klassisen tyylikkääksi sileillä nahkahihnoilla tai metallinhohtoisilla rannekkeilla. Kiinteähihnaiset mallit vaihtelevat sporttisen räväköistä digitaalikelloista hienostuneen hillittyihin analogisiin malleihin. Viisarein varustetun kellotaulun taakse saattaa kätkeytyä lukuisia eri funktioita, joista tietävät vain sinä ja älypuhelimesi. Digitaalisen näytön etuna on mahdollisuus lukea puhelimen viestejä kellon näytöltä. Osa kelloista myös hälyttää, silloin kun puhelimesi soi. Nämä toiminnot ovat erityisen hyödyllisiä niille, jotka haluavat välittömästi tiedon kaikista yhteydenotoista. Parhaimmillaan älykellot antavat varmuutta ajan- ja elämänhallintaan. Opit asettamaan realistisempia tavoitteita niin kuntoilun, työn kuin rentoutumisenkin suhteen.

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua