92 tuotetta

Yöasu voi vaikuttaa yhdentekevältä verrattuna moniin muihin vaatteisiin, mutta ehkä alusvaatteita lukuun ottamatta ihminen viettää elämästään eniten aikaa yöasussa. On laskettu, että jokainen meistä viettää nukkuen jopa kolmasosan elämästään, joten pyjamalle on tosiaan käyttöä. Monet tykkäävät lekotella pyjamassa vapaapäivinä myös valveilla ollessaan. Niinpä itselle sopivan ja laadukkaan pyjaman valitsemiseen kannattaa panostaa ja ostaa uusi yöasu riittävän usein. Laadukkaat miesten pyjamat saattavat jopa parantaa unen laatua, sillä oikein valittu pyjama pitää nukkujan mukavan lämpimänä. Yöasu päällä nukkuminen säästää myös petivaatteita turhalta kulumiselta ja likaantumiselta. Vaikka pyjama kannattaa valita ensisijaisesti mukavuutta silmällä pitäen, ulkonäölläkin on merkitystä. Pyjamaa toki katselevat vain harvat mutta yleensä sitäkin tärkeämmät ihmiset. Kumppaniasi ilahduttaa, jos vanhan lempipyjamasi sijaan vedätkin vaihteeksi päällesi aivan upouuden ja ultratyylikkään pyjaman.

Hyvät miesten pyjamat jokaisen nukkujan tarpeisiin

Millaisia ovat hyvät miesten pyjamat? Riippuu tietenkin nukkujan tottumuksista ja tarpeista. Runsaasti hikoilevat arvostavat varmasti shortsimallisista housuista ja t-paidasta koostuvaa vilpoisaa pyjama-asua. Vilukissoille tai klassista herrasmiestyyliä hakeville sopii hyvin napitettava ja kauluksellinen flanellipyjama. Vielä enemmän luksuksen tuntua yöuniin saa valitsemalla silkkisen tai satiinisen yöasun. Silkki tai puuvillasatiini tuntuu iholla miellyttävän viileältä kuumalla mutta lämmittää myös sopivasti. Jos pyjama tulee ihan jokapäiväiseen käyttöön, kannattaa miettiä myös yöasujen materiaalien kestävyyttä ja helppohoitoisuutta. Yöasu tulisi hygieniasyistä pestä mahdollisimman usein. Jos pyykinpesu ei ole päiviesi ehdoton kohokohta, on varmasti järkevää hankkia useampi pyjama kerralla.

Miesten pyjama-asujen kuviointi on perinteisesti ollut raitaa tai ruutua, mutta muitakin kuoseja löytyy nykyisin runsaasti. Näkisiköhän hauskempia unia, jos nukkuisi sarjakuva-hahmolla varustetussa pyjamassa? Ehkä ei, mutta ainakin hauskalla kuvalla varustettu pyjama saattaa kirvoittaa hyvät naurut aamupalapöydässä. Niille, jotka puolestaan haluavat pysyä muodin huipulla myös yöaikaan, on tarjolla tyylikkäitä yöasuja monien nimekkäiden muotitalojen mallistoista. Millaisista yöasuista sitten pidätkään, Zalandolta löydät juuri sinulle täydelliset miesten pyjamat.

Yhdistele ja sekoita