Lasten bikinit

Suositut filtterit

Voiko rantamaisemassa olla söpömpää näkyä kuin pieni neiti ihka ensimmäisissä bikineissään? Kaksiosaisessa uima-asussa viilettävä minikokoinen fashionista saa hymyn huulille – tämä tyttö pysyy muodin aallonharjalla ja valitsee tarkkaan suosikkibikininsä. Lasten bikinit noudattelevat kuumimpia trendejä hauskoihin lasten teemoihin ja bikinimalleihin sovitettuna. Sesongin herkullisimmat värit ja mielikuvituksellisimmat designit herättävät aina uuteen loistoon niin modernit tankinit kuin kaikkein klassisimmatkin bikinit!

Lasten bikinit vauhdikkaisiin vesi- ja rantaleikkeihin

Vaikka yksiosainen uimapuku on tuttu näky lasten uima-asuna, kannattaa joskus harkita bikineitä hyvänä vaihtoehtona. Ihonmyötäiset lasten bikinit voi pukea mukavasti rantamekon tai t-paidan ja shortsien alle. Siten ne tuuraavat kätevästi alusvaatteita ennen rannalle tai uimahalliin saapumista. Näin säästyt myös useampien vaatteiden mukana kuljettamiselta. Bikineiden niukan kangasmäärän ansiosta asu kuivuu supernopeasti. Lämpöisinä päivinä ei lapsen tarvitse kauaa juosta rantahietikossa, kun bikinit ovat täysin kuivat virkistävän pulahduksen jälkeen. Napakat bikinit antavat viilettää vapaasti rantapelien ja -leikkien parissa, sillä erilliset osat eivät rajoita mitenkään liikkumista. Oli lapsesi sitten pitkä tai lyhyt, leveydeltään ja muodoltaan sopivat bikinit istuvat hänelle täydellisesti! Ota silti huomioon lapsesi mielipuuhat rannalla ennen bikinisetin valintaa. Rauhalliset päivänpaistattelijat saattavat viihtyä parhaiten keveissä kolmiobikineissä kun taas hurjat vesipedot ovat onnellisimpia bikineistä, jotka pysyvät varmasti paikallaan joka tilanteessa.

Sulavalinjainen sporttisetti, hemaisevat röyhelötankinit vai stailit designerbiksut

Lasten bikinityylejä saattaa olla jopa enemmän kuin aikuisten bikineitä. Pienten lasten bikinit sisältävät sesongista toiseen sydäntäsärkevän suloisia röyhelöbikineitä ? silloinkin, kun röyhelöt eivät ole kuuminta muotia. Brief-mallisella alaosalla ja lyhyellä, toppia muistuttavalla yläosalla varustettuja bikinisettejä on myös aina saatavilla. Näiden lisäksi lapset saavat nauttia sesongin uusista ja vaihtuvista bikinityyleistä. Vakavasti otettavat urheilubrändit valmistavat lapsille yhtä laadukkaita bikineitä kuin maailman parhaille uimareille. Urheilubikineiden edistyksellinen materiaali on miellyttävän napakkaa ja se palautuu muotoonsa lukuisten käyttökertojenkin jälkeen. Moni tekninen materiaali on lisäksi käsitelty kestämään sekä auringon UV-säteilyä että uimahallien veden klooria. Lasten designer-bikinit vaihtelevat naisten bikineitä imitoivista muotiluomuksista nimenomaan lapsen mieltä kutkuttaviin tyyleihin. Kumpi hyvänsä tyyli tulee takuuvarmasti huomatuksi omalaatuisella ilmaisullaan!

Tutustu myös