Katalogi

Suositut filtterit
1 073 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Columbia on USA:n Oregonista lähtöisin oleva ulkoiluvaatteisiin erikoistunut yritys, jonka vaatteet on suunniteltu alueen jylhän luonnon ehdoilla. Jäähuippuiset vuoret, jäätiköt, suuret metsät ja kostea rannikkoilmasto ovat haastaneet luomaan yhä kestävämpiä, suojaavampia ja mukavampia ulkoiluvaatteita, jotka istuvat niin haastavalle erämaavaellukselle kuin rentoon kaupunkityyliinkin. Yli 70 vuoden kokemuksella Columbia kuuluu alansa johtaviin nimiin, johon luottavat kaikenikäiset ulkoilun rakastajat amatööreistä ammattilaisiin.

Columbia – tyylikästä ulkoiluvaatetusta poikkeuksellisella laadulla

Oregonin Portlandissa vuonna 1938 perustettu Columbia on 70 vuodessa laajentunut pienestä hattutehtaasta maailmanlaajuisesti tunnetuksi ulkoiluvarustebrändiksi. Suuresta koostaan huolimatta edelleen perheyrityksenä toimivaa merkkiä on luotsannut jo yli 40 vuoden ajan perustajapariskunnan tarmokas tytär Gert Boyle, jonka ehdottomana periaatteena on ollut vaatia tuotteiden laadulta vain parasta – ja sen jälkeen vielä parempaa. Siksi yritys suorittaa jatkuvaa tuotekehitystä Oregonin vaihtelevassa luonnossa, jonka olosuhteisiin kuuluu niin pakkasta, paahdetta kuin sadetta jokaisessa muodossa. Luontoihmisten lisäksi sen vaatteet ovat erityisen suosittuja myös boheemissa hipster-kaupunki Portlandissa, jonka asukkaat tahtovat nauttia kaupunkikulttuurista, kävelystä ja pyöräilystä säästä riippumatta. Etsitpä sitten vankkaa vaellusvaatetusta, vedenpitäviä varusteita veneilyyn, kevyttä juoksu- tai pyöräilyasua tai rentoa tyyliä urbaaniin elämään, Columbian laajasta kokoelmasta löydät omaan makuusi sopivaa huippulaatua.

Columbia tarjoaa säänkestävää tyyliä luontoon ja kaupunkiin

Columbia tunnetaan merkkinä, joka pitää kiinni hyväksi havaituista perinteistä mutta ei pelkää uudistua. Sen yksinkertaisen selkeästä designistaan ja rennon sporttisesta tyylistään tunnetut ulkoiluvaatteet ovat olleet mukana ulkoilumuodin monessa kehitysvaiheessa. Vuonna 1986 lanseerattu Bugaboo-parka mullisti laskettelumuotia raikkaalla tavalla, ja 2000-luvulla kehitetyt vedenpitävät ja erikoislämpimät tekniset kankaat ovat tehneet Columbiasta modernien materiaalien edelläkävijän. "Ei turhuuksia" kuuluu sen tärkeimpiin periaatteisiin ulkoiluvaatteiden suunnittelussa – sen vaatteista löydätkin vain sellaisia elementtejä, joilla on jokin tärkeä funktio esimerkiksi lämpimyyden, suojaavuuden tai mukavuuden suhteen. Myös monikäyttöisyys ja helppo yhdisteltävyys ovat lähtökohtia jokaisessa tuotteessa, ja vähäeleisen tyylikkyyden ansiosta voit halutessasi pukea samat vaatteet niin työmatkalle kuin metsäretkellekin.

Yhdistele ja sekoita