Suositut filtterit
17 tuotetta

Seuraa suosikkimerkkejäsi

Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Bogner Fire - Ice osoittaa aitoa intohimoa ulkoilmaelämää ja urheilua kohtaan. Jos aktiivinen elämäntapa on myös sinulle sydämen asia, innostut varmasti saksalaisbrändin monipuolisesta tarjonnasta. Bogner Fire - Ice tarjoaa sinulle tinkimättömällä ammattitaidolla valmistettuja urheiluvaatteita uimapuvuista untuvatakkeihin. Raikkaat mallit ja huolella valitut materiaalit tekevät urheiluvaatteista mukavia sekä käyttää että katsella.

Bogner Fire - Ice - liikkumisen riemua jokaiseen päivään

Liikunta pitää sekä kehon että mielen vireänä, mutta harrastusinto voi lopahtaa huonoihin varusteisiin. Parasta onkin hankkia huolellisesti suunnitellut treenivaatteet harrastuksesi tueksi. Olipa lempilajisi sitten uinti, laskettelu tai vaikkapa golf, Bogner Fire - Ice on suunnitellut lajillesi sopivat urheiluasut. Urheilumuodista voi silti nauttia, vaikkei itse profiloituisikaan liikuntaharrastajaksi. Urheiluvaatteiden käyttäminen asun aksentteina on varsin muodikasta ja kuuluu olennaisesti moniin urbaaneihin pukeutumistyyleihin. Esimerkiksi verkkatakit ovat tärkeä osa hiphop-kulttuuria. Myös suosittuun sporty chic -tyyliin urheiluvaatteet sopivat paremmin kuin hyvin. Saksalaisbrändiltä löytyy myös paljon asusteita, joita on helppo yhdistellä kaikenlaisiin rentoihin vapaa-ajan tyyleihin. Esimerkiksi huolettomille lippiksille löydät varmasti helposti käyttöä.

Bogner Fire - Ice pukee sinut tyylikkäästi säässä kuin säässä

Haluat varmasti säilyttää tyylikkyytesi kaikissa olosuhteissa. Talvi asettaa omat haasteensa pukeutumiselle, mutta Bogner Fire - Ice näyttää, että talviurheilumuotikin voi olla käytännöllistä, kivaa ja värikästä. Urheilijan ulkonäkö on osa PR:ää nykyisin, joten muodikas pukeutuminen on tärkeää varsinkin kisatouhuissa. Brändillä onkin ollut kunnia vaatettaa Saksan talviurheilujoukkue moniin tärkeisiin arvokisoihin. Toisaalta nätit urheiluvaatteet tuovat iloa myös harjoitusrupeamiin, tasosta riippumatta. Suksikin vaikuttaa luistavan sukkelammin, kun päällä on huippuluokan ulkoiluasu. Esimerkiksi oranssi ulkoilutakki tuntuu energisoivan jo pelkällä värikylläisellä olemuksellaan. Todellinen muotiuskalikko yhdistää sen sähkönsinisiin talvihousuihin ja hilpeään tupsupipoon. Innostu saksalaisen urheilumuodin huipentumasta ja ryntää nauttimaan upeasta ulkoilusäästä Bogner Fire - Ice -brändin vaatteissa!

Yhdistele ja sekoita