Mallisto

Suositut filtterit
556 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Italialainen CMP on yksi Euroopan johtavia urheilumuodin valmistajia. Sen ydinosaamiseen kuuluvat teknistä huippuosaamista edustavat ulkoiluvaatteet, jotka pitävät olon lämpimänä, kuivana ja tyylikkäänä niin laskettelurinteessä ja erämaavaelluksella kuin koulumatkalla ja sunnuntaikävelylläkin. Värikkäät kokoelmat tarjoavat ilmeikästä ulkoilumuotia aina pirteän väri-iloittelun rakastajista minimalistisen yksinkertaisuuden ystäviin.

Urheiluvaatemerkki CMP syntyi 1960-luvulla italialaisrouva Maria Disegnan ja hänen viiden poikansa ideoimana. Rakkaus luontoa ja ulkoilua kohtaan inspiroivat brändin suunnittelijoita alusta alkaen, ja sen tavoitteena onkin aina ollut kehittää tuotteita, joiden avulla ulkoilua voisi rakastaa yhä enemmän. Pohjois-Italian vuoristojen kupeessa kehitetyt vaatteet on luotu haastaviin olosuhteisiin, kuten lasketteluun ja vaeltamiseen. Samalla ne henkivät myös italialaisen tyylitajun ehdottomuutta ja istuvatkin täydellisesti myös korkeiden vaatimusten kaupunkipukeutumiseen. CMP on osa Fratelli Campagnolo Groupia, joka tunnetaan urheiluvaatetuksen teknologisten innovaatioiden edelläkävijänä.

CMP – italialaista huippulaatua rinteisiin, retkille ja reippaaseen elämään

Kenties parhaiten CMP tunnetaan säänpitävien kuoritakkien ja lämpimien fleece-puseroiden mittavasta valikoimastaan, josta jokaisen on helppo valita omaan persoonaansa mätsäävä vaate. Ohuet kuoritakit ja pehmeät softshell-takit ovat aktiiviliikkujan perusvarusteita, jotka suojaavat tuulilta ja tuiskuilta kuitenkaan hiostamatta ihoa. Kylmemmillä ilmoilla takin alle puettu fleece täydentää kokonaisuuden suloisen lämpimäksi ja pehmeäksi.

CMP:n vaelluskengät eivät jätä pulaan kosteissa metsiköissä tai liukkailla kallioillakaan, sillä kenkien muotoilu ja pohjien pito on suunniteltu hankaliinkin olosuhteisiin sopiviksi. Mukavilla ja tyylikkäillä vaelluskengillä tallailee mielellään kaupunkienkin katuja – yhdistä esimerkiksi elegantit ruskeasta nahasta valmistetut varsikengät skandinaavista tunnelmaa henkivän villapaidan ja rentojen chino-housujen kanssa.

CMP taitaa myös kovien talviolosuhteiden ulkoilupukeutumisen, ja se tunnetaankin lautailijoiden ja laskettelijoiden luottomerkkinä. Sen lasketteluvaatteet ovat yhdistelmä lämpöä, käytännöllisyyttä, mukavuutta, asenteikasta tyylikkyyttä sekä runsaita värejä, jotka hohtavat kilpaa valkoisen hangen kanssa.

Yhdistele ja sekoita