Mallisto

Suositut filtterit
143 tuotetta
Seuraa suosikkimerkkejäsi
Näe enemmän suosikeiltasi ja bongaa uutuudet ensimmäisenä.

Nike SB on urheiluvaatevalmistaja Niken vuonna 2002 lanseeraama Skateboarding-mallisto, joka sisältää valikoiman skeittiurheiluun sopivia kenkiä, vaatteita ja varusteita. Niken tausta skeitti-tuotteiden parissa alkoi jo 1997, kun urheilujätti toi markkinoille ensimmäisen lajia varten suunnitellun kenkämallistonsa. Alan kenkämarkkinat olivat kuitenkin jo tuolloin erittäin kilpaillut, eivätkä Niken kengät löytäneet tietään huippuskeittareiden jalkoihin. Mutta, viittä vuotta myöhemmin tultiin uudestaan ja ryminällä, kun Nike SB -tuotteet vyöryivät markkinoille. Vuosien aikana hiotut ja loppuunsa suunnitellut kengät otettiin vastaan erinomaisesti ja kenkien eri mallit herättivät mielenkiintoa lajin harrastajien parissa. Näin Nike vakiinnutti paikkansa skeittikenkien huipulla!

Nike SB – Skeittikengät ammattimaiseen rullailuun

Nike SB -kenkien taustalla ja suunnittelussa ovat vaikuttaneet matkan varrella monet nimekkäät ammattilaisskeittaajat. Mallistoja ovat suunnitelleet muun muassa Eric Koston, Paul Rodriguez ja Stefan Janoski. Tyylikkäitä kenkiä löytyy alan maailmaan sopivissa ja hyvin istuvissa väreissä ja kuoseissa, niin lyhyt- kuin korkeavartisinakin. Minimalistiset skeittikengät ja t-paidat istuvat urbaaniin tyyliin ja kasuaalimpaan työpukeutumiseen.

Niken Skateboarding-mallisto on paljon muutakin kuin kenkiä

Jalkineiden ohella myös Nike SB -tuotevalikoiman muut tuotteet ovat nousseet suosituiksi skeittipiireissä. Hupparit, lippalakit, shortsit ja t-paidat huokuvat rentoa skeittihenkeä ja ovat tunnetusti huippuluotettavaa Nike-laatua. Vaatteet istuvat mukavasti päällä ja mikä tärkeintä, ne mahdollistavat helpon liikkumisen eivätkä edes äärimmäistä venymistä vaativat trikit ja liikkeet jää näissä vaatteissa vaillinaisiksi. Rennolla myssyllä tai lipalla saat lisättyä häivähdyksen huoletonta asennetta denim-tyyliisi, yhdistä pipo esimerkiksi nahkarotsin kaveriksi. Mikä hyvänsä lempityylisi onkaan, Nike SB tarjoaa sinulle koko ulkoasun jalkineista lippalakkiin - ja kaiken siltä väliltä!

Nämä tuotteet saattavat myös kiinnostaa sinua